от теб да зависи заплата ти

Истински живот на кариеристи. Истории за кариерата. Истории за собствен бизнес. Оплаквания до Арменския поп. Наша гордост. Истории всякакви. Имате нещо ново в живота си? Споделете!

от теб да зависи заплата ти

Мнениеот Kress » 02 Мар 2010, 15:49

Здравейте, на всички :lol:
реших и аз да направя една темичка и да кажа колко е хубаво да работиш, да си скъсваш гъза от работа и след това да ти плащат това, което заслужаваш. Просто няма по-яко нещо от това :roll:
Сблъсквал съм се с какви ли не фирмички, неблагодарни работодатели, които искат и само искат, а на среща нищо не дават.
Сега работя, като трейдър в Bullgarian Trading Group, занимаваме се с акции на Американската фондова борса, контакта ни с БГ фирми е сведен до минимум и това също е голям плюс. Обичам си родината, но не и хората, които само те прецакват и гледат как да те смачкат и използват.
Супер е да работиш по американските правила, всичко да е точно и ясно и на края на месеца да си взимаш паричките, които си си изкарал!
Пожелавам го на всички! :D
Kress
Нов
Нов

Мнениеот zigyyy » 03 Мар 2010, 00:55

браво,нека вси4ки да сме така
zigyyy
Нов
Нов

Мнениеот nedka27 » 11 Мар 2010, 10:02

Здравейте, не съм съгласна да слагаме всички български фирми под един знаменател.Аз работя в българска фирма и то не голяма, но хората са много коректни.Дори сега, когато нямаме работа заплатите не са се променили надолу и управителите търсят работа която не носи печалба за фирмата, но осигурява доходи за нас, просто за да си задържат персонала.Не знам дали е позволено да кажа името, но понеже фирмата явно е от малкото коректни ще го направя:Прометейгаз -гр Добрич
nedka27
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот Luminosa » 12 Мар 2010, 01:10

Аз също смятам, че не е редно да се слагат всички фирми под общ знаменател, само защото за български. За съжаление личният ми опит не е в полза на това ми твърдение. Въпреки това вярвам, че има хора и хора. Според мен доста от работодателите вече осъзнаха, че..вярно няма незаменими кадри, но пък доста трудно се попада на лоялен и коректен човек..и ценят това в служителите си. Да не споменавам и хамалогиите около назначаването на нови хора, обучаването им и т.н.
"Перлите се срещат само на такива места като този форум!" - Кака Мара
Аватар
Luminosa
Модератор
Модератор

Мнениеот _bioHAZArd_ » 16 Мар 2010, 12:54

Аз нещо не успях да хвана мисълта на Кресс....
_bioHAZArd_
Баш кариериста
Баш кариериста

Re: от теб да зависи заплата ти

Мнениеот Гост » 26 Мар 2014, 01:30

Добре е труда да бъде уважаван независимо къде !
Гост

Мнениеот silva » 02 Апр 2014, 15:30

Фондова борса, акции? :) Далечни за мен неща, но съм съгласна в голяма степен за бг фирмите в строителния бранш, там наистина работата е неблагодарна. Имам и познати, доволни от кол-центровете, свързани с американските фирми.
silva
Активен кариерист
Активен кариерист

Мнениеот anton pehlivanov » 02 Апр 2014, 20:12

Зависи от сферата на развитие но донякъде наистина Българските фирми са малко по " различни "
anton pehlivanov
Нов
Нов

Мнениеот rosinka777 » 06 Ное 2015, 21:06

Kress написа:Здравейте, на всички :lol:
реших и аз да направя една темичка и да кажа колко е хубаво да работиш, да си скъсваш гъза от работа и след това да ти плащат това, което заслужаваш. Просто няма по-яко нещо от това :roll:
Сблъсквал съм се с какви ли не фирмички, неблагодарни работодатели, които искат и само искат, а на среща нищо не дават.
Сега работя, като трейдър в Bullgarian Trading Group, занимаваме се с акции на Американската фондова борса, контакта ни с БГ фирми е сведен до минимум и това също е голям плюс. Обичам си родината, но не и хората, които само те прецакват и гледат как да те смачкат и използват.
Супер е да работиш по американските правила, всичко да е точно и ясно и на края на месеца да си взимаш паричките, които си си изкарал!
Пожелавам го на всички! :D

Пич, кефя се много на хора като теб...и искам повече хора да мислят така, а не да чакат да им падне от небето парата :D
rosinka777
Нов
Нов

Мнениеот gergek » 16 Дек 2015, 15:11

Това определено е много интересна история!!!
gergek
Нов
Нов

Мнениеот petttto » 06 Мар 2016, 18:33

Радвам се за теб че си успял

Изображение Изображение Изображение
petttto
Нов
Нов

Мнениеот pepimili » 25 Юли 2016, 15:36

Браво за надъхващата тема :) Хората трябва да мислят как могат само да постигнат целите си, а не да мрънкат за това което не са постигнали :-><-:
Човек се променя поради две причини: Или е научил много, или е страдал много.
http://www.sisi-bg.com/
Аватар
pepimili
Напреднал кариерист
Напреднал кариерист

Мнениеот Rummil » 17 Апр 2020, 22:44

Прoизвoдитeли нa aвтoмoбилни кoмпoнeнти oт цялaтa cтрaнa уcпeшнo и в крaтки cрoкoвe уcпяхa дa прeнacтрoят изцялo или чacтичнo дeйнocттa cи към мacoвoтo прoизвoдcтвo нa рaзлични типoвe зaщитни oблeклa и eкипирoвкa. В цялaтa cтрaнa прoизвoдитeли нa плacтмacoви, тeкcтилни и дoри coфтуeрни прoдукти пocтeпeннo ce включвaт в биткaтa c рaзпрocтрaнeниeтo нa СОVID-19, кaтo примeритe ca зaбeлeжитeлни. Това е отговорно поведение)
Rummil
Нов
Нов

Назад към Истински истории на кариеристи