Внимание Работодатели: Лъжовни счетоводители! Анета Петрова.

Истински живот на кариеристи. Истории за кариерата. Истории за собствен бизнес. Оплаквания до Арменския поп. Наша гордост. Истории всякакви. Имате нещо ново в живота си? Споделете!

радост в душите

Мнениеот petrova » 22 Май 2011, 23:59

Единствените радостни нотки в очите и в душите на подобни мижитурки настъпва когато видят или измислят нещо наистина гнусно - имах възможността да се убедя по безпорен начин в това през последните 5 години в които бях преследвана от ДС, МОСАД и платените им български слуги и медийни клакьори и се наслушах на всичките им версии за себе си, докато си изпробваха всички професионални и технически средства и похвати използвайки дори и цялото ми семейство срещу мен / запазена марка на ДС / за което им благодаря , иначе нямаше как придобия реална представа какво представляват . Осигурила съм им пълна свобода на действие предоставяйки им всичко необходимо за желата им цел само за да мога да се убедя сто процентово в следното : Само ровейки в дълбоката гнуслярщина се чувстват достойно реализирани на професионалното поприще и в живота и даже по безспорен начин си демонстрират задоволството от постигнатото а някои са истински щастливи. Налалагането на арогантната простотия като модел на обществено поведение и подражание, оплюването и осирането явно е тяхната естествена жизнена среда и ги прави да се чувстват релевантни, коета е сериозна пречка да осъзнаят духовната си нищета и посредственост. И тези които плащат подобни изтъпления имат претенциите да се наричат престижни бизнесмени и уважавани инвеститори , айде холам. Докато се прави бизнес и се менаджира с такива похвати и основни играчи, няма как да стане / иначе в общесдтвеното простанство може да си налагат пропагандата за заспалите / обаче в реалността това са хора които след работно време се събират на тайни тъмни места и се молят върху купчина кокали и черепи да призовават разни гяволи и да се нарича " евреите, поробени в Египет " / Който се интересува на темата да прочете Кабала
petrova
Нов
Нов

Предишна

Назад към Истински истории на кариеристи