незнам дали проблемът ми е за този форум?

Истински живот на кариеристи. Истории за кариерата. Истории за собствен бизнес. Оплаквания до Арменския поп. Наша гордост. Истории всякакви. Имате нещо ново в живота си? Споделете!

незнам дали проблемът ми е за този форум?

Мнениеот hrisig » 02 Ное 2010, 22:43

Незнам дали проблемът ми е за този форум ,но поне се надявам да има хора които да ме упътят към кого да се обърна.
Незнам от къде да започна ,но от някъде все трябва да го направя.
Аз съм жена на 28 години ,която година и девет месеца е в платено майчинство за отглеждане на дете.Работих във фирма ,от която съм и по майчинство и от която би трябвало да го получавам,от където идва и проблема.Всичко беше точно докато дъщерями не навърши 1 годинака и до там с преводът на майчинските ми.След като една година ми биваха превеждани полагащите ми се парички ,от 2 февруари 2010 г аз не съм получила нито лев от минималното майчинство което ми се полага ,докато детето ми навърши 2 год.Ходих до Нои,там ми обясниха че счетоводиелят ми не е занесал декларация 1/дано не бъркам/обадих се до фирмата и ми казаха че немогат да я занесат защото нямат внесени здравни осигуровки от октомври 2009 г до сегакакто и заплати на работниците .Незнам вече към кого да се обърна,и какво да правя след като почти 10 месеца аз нямам преведен пукнат лев ,от които ми се полагат.Объркана съм ,дайте ми съвет.Аз по този начин мога никога да не ги получа тези пари,защото разбрах че има давност от 3 години ,че ако не ми бъдат изплатени ще ги загубя.
Много се извинявам ако темата не е за този раздел :oops: :oops: :oops: ,моля модераторите да я преместят.
Благодаря ви и ще чакам отговори.
hrisig
Нов
Нов

Мнениеот cakky » 03 Ное 2010, 06:42

Писах ти лично съобщение.
Аватар
cakky
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот nedka27 » 03 Ное 2010, 12:56

Мисля в инспекцията по труда ще получиш пълни указания.Те имат право да извършат проверка и да направят предписания.
Успех
nedka27
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот hrisig » 03 Ное 2010, 22:31

nedka27 написа:Мисля в инспекцията по труда ще получиш пълни указания.Те имат право да извършат проверка и да направят предписания.
Успех

благодаря ви
hrisig
Нов
Нов

Re:

Мнениеот Bratoev » 12 Ное 2012, 09:20

nedka27 написа:Мисля в инспекцията по труда ще получиш пълни указания.Те имат право да извършат проверка и да направят предписания.
Успех

Точно така. Там най-добре и най-правилно ще те посъветват, отколкото във форумите.
Bratoev
Нов
Нов

Re: незнам дали проблемът ми е за този форум?

Мнениеот Гост » 04 Сеп 2014, 02:17

Посъветвай се с инспекцията по труда !
Гост

Re:

Мнениеот petttto » 06 Юли 2018, 16:30

Успех

напълно съм съгласен

Изображение
petttto
Нов
Нов

Re: незнам дали проблемът ми е за този форум?

Мнениеот dworkd16 » 10 Окт 2018, 08:34

И аз щях да дам съвет с Инспекция по труда, но, логично, са ме изпреварили. Ще бъде хубаво, обаче, ако споделиш дали има някакъв напредък. Какво ти казаха там, преведоха ли ти в крайна сметка паричките?
dworkd16
Нов
Нов

Назад към Истински истории на кариеристи