Незнам дали проблемът ми е за този форум ,но поне се надявам да има хора които да ме упътят към кого да се обърна.
Незнам от къде да започна ,но от някъде все трябва да го направя.
Аз съм жена на 28 години ,която година и девет месеца е в платено майчинство за отглеждане на дете.Работих във фирма ,от която съм и по майчинство и от която би трябвало да го получавам,от където идва и проблема.Всичко беше точно докато дъщерями не навърши 1 годинака и до там с преводът на майчинските ми.След като една година ми биваха превеждани полагащите ми се парички ,от 2 февруари 2010 г аз не съм получила нито лев от минималното майчинство което ми се полага ,докато детето ми навърши 2 год.Ходих до Нои,там ми обясниха че счетоводиелят ми не е занесал декларация 1/дано не бъркам/обадих се до фирмата и ми казаха че немогат да я занесат защото нямат внесени здравни осигуровки от октомври 2009 г до сегакакто и заплати на работниците .Незнам вече към кого да се обърна,и какво да правя след като почти 10 месеца аз нямам преведен пукнат лев ,от които ми се полагат.Объркана съм ,дайте ми съвет.Аз по този начин мога никога да не ги получа тези пари,защото разбрах че има давност от 3 години ,че ако не ми бъдат изплатени ще ги загубя.
Много се извинявам ако темата не е за този раздел ,моля модераторите да я преместят.
Благодаря ви и ще чакам отговори.