Най-важните неща

Как да направим успешна кариера. Как да решим проблеми в работата. Как да се изкачим горе. Психологически трикове, които помагат на кариеристи.

Най-важните неща

Мнениеот apostol » 02 Сеп 2008, 16:53

ВАЖНИТЕ НЕЩА

Инж. Ганев разбира от всичко. Най- вече от медицина, политика, футбол и Интернет. Инж. Ганев забравя обаче едно: идиот е чуждица в българския език. Българската дума за идиот е всезнайко.

Представа си нямате колко всезнайковци са се мъчили да ме поучават, наставляват, направляват. Особено много всезнайковци щъкат из Мрежата. Те са петимни да учат по- учените от тях. И става така, че хорица без никакъв опит в Интернет бизнеса, въшкари без нито един единствен комерсиален сайт, мършляци, които не са спечелили и стотинка от Мрежата, ме „учеха” как трябва да изглеждат комерсиалните ми сайтове.
Опитваха се непрекъснато да ме заплитат в спорове, защото като истински идиоти (които изобщо не четат) не са и чували за чудесния афоризъм на Оскар Уайлд: „Спорят само неспасяемите кретени.”

Вместо да споря с тях, аз ги ругаех, обиждах и псувах. Защото, за разлика от тях, аз разбирам от Интернет маркетинг. Едно от основните изисквания на маркетинга гласи: „Бъди уникален, бъди оригинален! Бъди спорен, скандален, бъди дори отвратителен!”

Резултатът? Лека- полека тази рекламна стратегия даде великолепни резултати. Всичките ми сайтове се озоваха на първа страница в Google.

Тук му е времето да заявя ясно и недвусмислено: когато говорим за стопанска дейност и предприемачество, единственото важно нещо е печалбата!
Ще цитирам отново Оскар Уайлд: „От всички маловажни неща най- важни са парите.” А не мнението на Сульо и Пульо. Сульо и Пульо нямят думата! Думата има ЕДИНСТВЕНО И САМО Н. В. Пазарът!
Толкоз!

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

Апостол Апостолов

www.LudiPari.com
apostol
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот apostol » 24 Сеп 2008, 06:11

Българите са много малък, но много... прост народ.

Апостол Апостолов

www.LudiPari.com
apostol
Експерт кариерист
Експерт кариерист

ех.......

Мнениеот Djack1 » 03 Сеп 2009, 14:14

Добре......Нейно Величество Парсата.....
Но защо си мисля, че си страшно самотен сред тези купища пари?
С тях ще си купиш ли истински добра, човечна дума и отношение?
Ще ти подаде ли някой безкористно чаша вода???
Айде чао, чичо Скруч!!!!!!!!!!

НЕ ми отговаряй, моля!
Djack1
Нов
Нов

Назад към Успешна кариера. Приложна психология.