ВАЖНИТЕ НЕЩА
Инж. Ганев разбира от всичко. Най- вече от медицина, политика, футбол и Интернет. Инж. Ганев забравя обаче едно: идиот е чуждица в българския език. Българската дума за идиот е всезнайко.
Представа си нямате колко всезнайковци са се мъчили да ме поучават, наставляват, направляват. Особено много всезнайковци щъкат из Мрежата. Те са петимни да учат по- учените от тях. И става така, че хорица без никакъв опит в Интернет бизнеса, въшкари без нито един единствен комерсиален сайт, мършляци, които не са спечелили и стотинка от Мрежата, ме „учеха” как трябва да изглеждат комерсиалните ми сайтове.
Опитваха се непрекъснато да ме заплитат в спорове, защото като истински идиоти (които изобщо не четат) не са и чували за чудесния афоризъм на Оскар Уайлд: „Спорят само неспасяемите кретени.”
Вместо да споря с тях, аз ги ругаех, обиждах и псувах. Защото, за разлика от тях, аз разбирам от Интернет маркетинг. Едно от основните изисквания на маркетинга гласи: „Бъди уникален, бъди оригинален! Бъди спорен, скандален, бъди дори отвратителен!”
Резултатът? Лека- полека тази рекламна стратегия даде великолепни резултати. Всичките ми сайтове се озоваха на първа страница в Google.
Тук му е времето да заявя ясно и недвусмислено: когато говорим за стопанска дейност и предприемачество, единственото важно нещо е печалбата!
Ще цитирам отново Оскар Уайлд: „От всички маловажни неща най- важни са парите.” А не мнението на Сульо и Пульо. Сульо и Пульо нямят думата! Думата има ЕДИНСТВЕНО И САМО Н. В. Пазарът!
Толкоз!
АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ