Каква е "най-екзотичната" работа, която сте работи

Как да направим успешна кариера. Как да решим проблеми в работата. Как да се изкачим горе. Психологически трикове, които помагат на кариеристи.

Каква е "най-екзотичната" работа, която сте работи

Мнениеот Ilijana » 31 Окт 2008, 14:07

Предлагам да споделим "най-екзотичните" работи, които сме работили (срещу заплащане).

В моята трудова биография няма кой-знае каква "екзотика".
Сещам се, че в началото на 90-те години цели две седмици нанизвах маниста на ластици. Ластиците бяха от най-обикновенните - същите тогава се слагаха в, извинявайте, долните гащи. След това нанизаните маниста се продаваха по пазарите като ластици за коса. Бяха доста грозни. :D

Работата беше отвратителна, ръцете се зачервяваха от зор (да знаете, че не е лесно да нанижеш нещо на ластик :)), но плащаха добре.

Споделяйте и вие. :wink:
Да направиш кариера е начинът да си намериш хубаво местенце под слънцето!
Тук виреят фенове на Портал кариерист във Facebook >>
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот Luminosa » 31 Окт 2008, 22:22

В началото на студентските ми години работех като детегледачка. :D Работата не е никак екзотична, но пък ситуациите, в които съм изпадала си бяха! :P
"Перлите се срещат само на такива места като този форум!" - Кака Мара
Аватар
Luminosa
Модератор
Модератор

Мнениеот nenkov » 01 Ное 2008, 12:38

хехехе,
интересна тема, браво...
та за мен.............. най-екзотичното е било по време на аниматорските ми години по курортите. Какви ли не изчанчени неща не сме правили, но най-шантавото е, когато се е налагало да се обличам като жена пред стотици хора, с балони под роклята, червило и т.н. :roll:
Беше много забавно... хаххаа
If 2 or 3 agree on a common purpose, nothing is impossible
Аватар
nenkov
Напреднал кариерист
Напреднал кариерист

Мнениеот kariera_cj » 21 Ное 2008, 17:51

"Най-екзотичната" ми работа беше втората ми такава. Тъкмо завършила средното си образование. Работех в един магазин за разни джунджурийки (ластици, шноли, фиби, значки, гривни, обеци и много други). Шефката ни караше всичко да почистваме с препарат за прозорци :shock: . Ръцете ми бяха станали рани, стоях 3 месеца и напуснах. Заплащането - мизерно.И цял ден на крак, нямахме право да седнем, разбира се умишлено нямаше и къде.
Усмихни се на живота!!!
kariera_cj
Напреднал кариерист
Напреднал кариерист

Мнениеот _bioHAZArd_ » 22 Ное 2008, 15:52

Екзотика няма, ако можем да наречем работата в строителство екзотика :) Бетони, бои, кофи, лопати и кирки - парите бяха малко над средните за града.
_bioHAZArd_
Баш кариериста
Баш кариериста

: )

Мнениеот Венцислав » 02 Апр 2009, 14:06

темата е интересна : ) За мен най-екзотичното работно място досега е на плажа под чадър до два фризера със сладолед.
(продавач на сладолед) Всеки работен ден беше слънчев,свеж и безгрижен.
Аватар
Венцислав
Нов
Нов

Назад към Успешна кариера. Приложна психология.