Страница 1 от 1

Каква е "най-екзотичната" работа, която сте работи

МнениеПубликувано: 31 Окт 2008, 14:07
от Ilijana
Предлагам да споделим "най-екзотичните" работи, които сме работили (срещу заплащане).

В моята трудова биография няма кой-знае каква "екзотика".
Сещам се, че в началото на 90-те години цели две седмици нанизвах маниста на ластици. Ластиците бяха от най-обикновенните - същите тогава се слагаха в, извинявайте, долните гащи. След това нанизаните маниста се продаваха по пазарите като ластици за коса. Бяха доста грозни. :D

Работата беше отвратителна, ръцете се зачервяваха от зор (да знаете, че не е лесно да нанижеш нещо на ластик :)), но плащаха добре.

Споделяйте и вие. :wink:

МнениеПубликувано: 31 Окт 2008, 22:22
от Luminosa
В началото на студентските ми години работех като детегледачка. :D Работата не е никак екзотична, но пък ситуациите, в които съм изпадала си бяха! :P

МнениеПубликувано: 01 Ное 2008, 12:38
от nenkov
хехехе,
интересна тема, браво...
та за мен.............. най-екзотичното е било по време на аниматорските ми години по курортите. Какви ли не изчанчени неща не сме правили, но най-шантавото е, когато се е налагало да се обличам като жена пред стотици хора, с балони под роклята, червило и т.н. :roll:
Беше много забавно... хаххаа

МнениеПубликувано: 21 Ное 2008, 17:51
от kariera_cj
"Най-екзотичната" ми работа беше втората ми такава. Тъкмо завършила средното си образование. Работех в един магазин за разни джунджурийки (ластици, шноли, фиби, значки, гривни, обеци и много други). Шефката ни караше всичко да почистваме с препарат за прозорци :shock: . Ръцете ми бяха станали рани, стоях 3 месеца и напуснах. Заплащането - мизерно.И цял ден на крак, нямахме право да седнем, разбира се умишлено нямаше и къде.

МнениеПубликувано: 22 Ное 2008, 15:52
от _bioHAZArd_
Екзотика няма, ако можем да наречем работата в строителство екзотика :) Бетони, бои, кофи, лопати и кирки - парите бяха малко над средните за града.

: )

МнениеПубликувано: 02 Апр 2009, 14:06
от Венцислав
темата е интересна : ) За мен най-екзотичното работно място досега е на плажа под чадър до два фризера със сладолед.
(продавач на сладолед) Всеки работен ден беше слънчев,свеж и безгрижен.