от Luminosa » 26 Ное 2008, 11:04
_bioHAZArd_, далеч не се имам за извадка на обществото, да си мисля, че след като аз съм на работа и всички други са. И следя нещата, може би не твърде педантично. И новини гледам. Но съкращения и миналата година е имало, и по-миналата също - това вече са лични впечатления от познати.
Да, може би сте прави, че съм твърде голям оптимист, но не мислите ли, че всичко ни е в главите? Не смятате ли, че по-страшното е да започнем всички вкупом да се тюхкаме за кризата...няма ли от това да ни блокират мозъците, а страхът и стресът да ни завладее? Това не е ли по-страшното? И не мислите ли, че страхливи хора се манипулират и управляват по-лесно?
Сигурно излизам далеч от темата, извинявам се за което...но за мен това е животът. На никой никога не му е лесно, никой никога не ни е казвал, че ще ни е лесно.
Най-важното е да сме усмихнати и позитивно настроени!
И само за себе си да кажа, вечер като се прибера в къщи не ме чакат гладни деца, натрупани сметки и наем за квартира. Но и аз си имам проблеми, без значение, че са от друго естество.
И всеки ден се боря да си заслужа щастието.
Мъчно ми е, че за едни има, за други не...но нито аз, нито вие можем да променим това.
"Перлите се срещат само на такива места като този форум!" - Кака Мара