Специализиран магазин за цигари - моля за съвет !

Как да направим успешна кариера. Как да решим проблеми в работата. Как да се изкачим горе. Психологически трикове, които помагат на кариеристи.

Специализиран магазин за цигари - моля за съвет !

Мнениеот Kalina » 24 Яну 2010, 15:46

ОБМИСЛЯМ ДА ОТВОРЯ СПЕЦИАЛИЗИРАЯН МАГАЗИН ЗА ТЮТЮНЕВИ ИЗДЕЛИЯ В ИДЕАЛЕН ЦЕНТЪР НА ЕДИН ОТ ГОЛЕМИТЕ ОБЛАСТНИ ГРАДОВЕ В СОБСТВЕНО ПОМЕЩЕНИЕ. НЕ МИСЛЯ ДА ПРЕДЛАГАМ НИКАКВИ БЪРЗООБОРОТНИ ПАКЕТИРАНИ СТОКИ ОСВЕН РАЗНООБРАЗИЕ НА ЦИГАРИ С ТЕНДЕНЦИЯ ДА ЗАРЕДЯ И ТАКИВА ОТ ВИСОКИЯ ЦЕНОВИ СЕГМЕНТ.
МОЛЯ ЗА ВАШИТЕ МНЕНИЯ И ПРЕПОРЪКИ.

ИСКАМ ДА ПОДЧЕРТАЯ, ЧЕ НЯМАМ ЗАТРУДНЕНИЯ В ИЗГОТВЯНЕТО НА БИЗНЕС ПЛАН. ИНТЕРЕСУВА МЕ ДА СПОДЕЛИТЕ ОПИТ В РЕКЛАМАТА ДОКОЛКОТО Е ПОЗВОЛЕНА И ОПИТ ВЪВ ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА С ДОСТАВЧИЦИТЕ. ДАЛИ Е УДАЧНО ДА СЕ ПРЕДЛАГА ПРЕИМУЩЕСТВЕНО СТОКАТА НА НЯКОЙ ОТ ТЯХ И Т.Н.
СЪЩО ТАКА СЕ ИНТЕРЕСУВАМ ОТ ДОБРИ ИДЕИ ЗА ВЪТРЕШНОТО ОБЗАВЕЖДАНЕ НА ТАКЪВ МАГАЗИН, КАКТО И ОТ ДРУГИ ВАЖНИ СПОРЕД ВАС НЕЩА, КОИТО БИХТЕ ИСКАЛИ ДА СПОДЕЛИТЕ.

ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО И ОТДЕЛЕНОТО ВРЕМЕ.
Kalina
Нов
Нов
 
Мнения: 1
Регистриран на: 24 Яну 2010, 15:36


Мнениеот berov » 04 Фев 2010, 15:12

Как ще печелиш пари от цигари??? Сподели, интересна е идеята ти. От една кутия няма да вземеш повече от 15 ст. (Ако работиш легално). Предназначението на цигарите е осъзната нужда на пушача, която ще го отведе в магазина и покрай цигарите да закупи и друга стока.
Аватар
berov
Експерт кариерист
Експерт кариерист
 
Мнения: 156
Регистриран на: 02 Мар 2008, 14:19


Назад към Успешна кариера. Приложна психология.

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта