Здравей, Мила!
Найстина си попаднала в сложна ситуация...

(Дори аз самата се замислих, какво бих направила в такава ситуация). Но само ти можеш да решиш какво да правиш.
Аз нито подкрепям, нито обвинявам хората, които със [цензура] катерят стълбата на успеха, но ти трябва да помислиш каква цена ще трябва да платиш(не говоря само за секса като акт). Трябва много добре да помислиш и да си отговориш на някои въпроси:
Имаш ли семейство, съпруг (или приятел), ако "да" би ли рискувала да развалиш отношенията си с тях?
Ако постигнеш успех по този начин, ще издържиш ли погледите и одумванията на хората (защото повярвай ми всичко се разбира)?
А този човек, който иска [цензура] от теб - той само за веднъж ли те иска или желае да му станеш любовница за по-дълго време? Това е важно, защото ако ти обещае кариера, докато си му любовница, какво ще стане, ако един ден реши да те остави?
Не, не ми е шеф,но може да стане. Това ме притеснява още повече...
А ако не стане шеф - тогава просто ще те е използвал.
Помисли, претегли везните, реши и действай с твърдо "Да" или "Не" и никога след това не си задавай въпроса "Правилно ли постъпих", защото правилен отговор няма.
А аз от своя страна мога да ти разкажа част от моята история. Не съм се сблъсквала с подобни предложения до сега, но непрекъснато съм "обвинявана", че съм спала с някои от шефовете. Това може би се дължи на факта, че съм на 22години, а вече имам зад гърба си 4 успешни работни години, а от скоро и висока длъжност(с високи доходи) в известна фирма. Аз съм се борила със зъби и нокти, както се казва, но хората, който не ме познават добре, веднага са готови да посочат с пръст - "Ето я, тая спи с шефа, затова е на такава длъжност". Горките дори не знаят, че преките ми ръководители са жени(а аз си падам по мъже). С БигБос се виждам два или три път годишно и за не повече от 15минути.
Разказах ти това, за да знаеш, че каквото и да правиш, каквото и да вършиш, винаги ще има хора, които ще те подрепят и такива, които ще те обвиняват.
Успех и пиши как си постъпила