Почивка от работа

Как да направим успешна кариера. Как да решим проблеми в работата. Как да се изкачим горе. Психологически трикове, които помагат на кариеристи.

Почивка от работа

Мнениеот Marietta » 06 Юли 2019, 02:44

Здравейте! Омръзна ми от еднотипното ежедневие. Реших да замина някъде да си почина за седмица-две. Можете ли да ми препоръчате добра туристическа агенция?
Аватар
Marietta
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Re: Почивка от работа

Мнениеот Kyojin » 06 Юли 2019, 04:40

Хей! Аз последният път си намерих офертичка от rual-travel. Много ми хареса. Като взема впредвид уникалният хотел, в който спах и цената не мисля че бих могъл да намеря подобна екскурзия на по-ниска цена. Ето от тук можеш да влезеш в сайта и да разгледаш какво предлагат. Ако не си си избрала дестинация все още горещо ти препоръчвам Испания, въпреки че там ще е горещо сега си заслужава да се отиде!
Аватар
Kyojin
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот Marietta » 06 Юли 2019, 05:59

Мисля че с точно тази агенция една приятелка ходи на почивка миналата година и остана много доволна. Така че определено ще те послушам. Благодаря!
Аватар
Marietta
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот plamkoji » 17 Юли 2020, 12:03

За мен лично почивката от работа се явява отново работата, но на друга локация. Както Мариета по-горе е решила да отиде с агенция на екскурзия, така и аз направих, но понеже работата ми е на компютър си купих един лаптоп от Ardes на страхотна цена, доставиха ми го още на следващия ден и само след месец отпътувах. Оказа се, че да се върши работата на топла дестинация през зимата е повече от почивка, а и не се губят пари така.
plamkoji
Активен кариерист
Активен кариерист

Мнениеот stambolieva » 08 Мар 2021, 17:19

Когато човек си обича работата, всеки ден му е почивка :D
Аватар
stambolieva
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Назад към Успешна кариера. Приложна психология.