Страница 1 от 1

Почивка от работа

МнениеПубликувано: 06 Юли 2019, 02:44
от Marietta
Здравейте! Омръзна ми от еднотипното ежедневие. Реших да замина някъде да си почина за седмица-две. Можете ли да ми препоръчате добра туристическа агенция?

Re: Почивка от работа

МнениеПубликувано: 06 Юли 2019, 04:40
от Kyojin
Хей! Аз последният път си намерих офертичка от rual-travel. Много ми хареса. Като взема впредвид уникалният хотел, в който спах и цената не мисля че бих могъл да намеря подобна екскурзия на по-ниска цена. Ето от тук можеш да влезеш в сайта и да разгледаш какво предлагат. Ако не си си избрала дестинация все още горещо ти препоръчвам Испания, въпреки че там ще е горещо сега си заслужава да се отиде!

Re: Почивка от работа

МнениеПубликувано: 06 Юли 2019, 05:59
от Marietta
Мисля че с точно тази агенция една приятелка ходи на почивка миналата година и остана много доволна. Така че определено ще те послушам. Благодаря!

Re: Почивка от работа

МнениеПубликувано: 17 Юли 2020, 12:03
от plamkoji
За мен лично почивката от работа се явява отново работата, но на друга локация. Както Мариета по-горе е решила да отиде с агенция на екскурзия, така и аз направих, но понеже работата ми е на компютър си купих един лаптоп от Ardes на страхотна цена, доставиха ми го още на следващия ден и само след месец отпътувах. Оказа се, че да се върши работата на топла дестинация през зимата е повече от почивка, а и не се губят пари така.