Запитване за заплащане в езикови Центрове

Как да направим успешна кариера. Как да решим проблеми в работата. Как да се изкачим горе. Психологически трикове, които помагат на кариеристи.

Запитване за заплащане в езикови Центрове

Мнениеот mira27 » 05 Авг 2008, 10:37

Здравейте колеги и приятели,

Имам следната молба-запитване към Вас:
Приеха ме на работа в езиков учебен център Британика. Предложиха ми 6 лева на учебен час за водене на курсове събота-неделя. Имам следният въпрос: Това нормално заплащане ли е - аз си мисля че събота и неделя би трябвало да е повече. Освен това 6 лева на час не са ли прекалено малко по принцип. Аз нямам представа какви са тарифите за преподаване по принцип. Моля помогнете ми ако някои е преподавал там и знае какво е заплащането и би искал да сподели.
Освен това от езиковите школи коя е най-добра за работа ЕВРОПА, ФАРОС, БРИТАНИКА.... Сърдечно Ви благодаря!!!!
mira27
Нов
Нов

Мнениеот Luminosa » 05 Авг 2008, 20:39

Не мога да отговоря конкретно, но все пак да се изкажа.
Относно заплащането на преподавателите, не знам кое е нормално и кое не. Ще споделя само, че моя приятелка дава уроци /макар и не точно по английски език/ срещу повече от 2 пъти по-висока цена. В същото време се води за най-евтината тарифа.
Сега я попитах...и според нея заплащането е ниско. Ако става дума за 45 мин. час - може и да се преглътне, де. Но като цяло е ниско... Звучи ми странно за Британика, защото е доста елитна школа.
"Перлите се срещат само на такива места като този форум!" - Кака Мара
Аватар
Luminosa
Модератор
Модератор

Blagodarq

Мнениеот mira27 » 06 Авг 2008, 10:45

Privet,

Blagodaria Vi za otgovora.
Shte se radvam ako niakoi rabotil tam
publikyva mnenie.

Blagodaria Vi
mira27
Нов
Нов

Мнениеот Гост » 08 Авг 2008, 14:38

На мен ми се вижда много ниско това заплащане. Поне 12 лв. би трябвало да плащат на час. Може би след изпитателния срок ще Ви дадат повече пари.
Възмутена съм от работодателите, които мислят само за собствената си печалба. :oops:
Гост

Назад към Успешна кариера. Приложна психология.