Нова работа?

Търсене на работа. Интервю за работа. Конкурси за работа. Всичко свързано с намирането на добра работа. Посреднически фирми. Всичко свързано с дейността и услугите на фирмите, работещи в областта на човешките ресурси. Сподели за своя работодател - дай съвет на търсещите работа.

Нова работа?

Мнениеот Marietta » 25 Апр 2019, 17:35

Добър ден! До скоро работих като модел, но така се стекоха обстоятелствата, че в момента съм безработна. По образование съм счетоводител. Знаете ли как и от къде мога бързо и лесно да си намеря работа по специалността?
Аватар
Marietta
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Re: Нова работа?

Мнениеот BandiTa » 25 Апр 2019, 18:40

Здравей! Веднага влизай в Заплата бг! Там няма как да не си намериш работа. Има толкова много обяви. Ето от тук можеш да влезеш и да разгледаш обявите за работа по твоята специалност. Дори и да не си харесаш нещо там, съм убедена, че ще си намериш нещо друго, поне временно. Успех!
BandiTa
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот Jhonny_ B » 27 Апр 2019, 07:37

И аз много бързо си намерих работа от Заплата БГ. Има толкова много обяви... Горещо ти препоръчвам да провериш там!
Аватар
Jhonny_ B
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Нова работа или стаж?

Мнениеот georgitrifonov » 02 Юни 2023, 07:43

Здравейте! На мои приятели сина завърши Право и сега има желание да започне стаж. Имате ли предложения за адвокат по Търговско право, който би си наел стажант? Благодаря!
georgitrifonov
Нов
Нов

Мнениеот m.georgieva » 02 Юни 2023, 08:00

Здравейте! Аз познавам адвокат , който е специалист в Търговското право https://advokatpilev.com/services/ . Може да питате дали работ исъс стажанти. Хубав ден!
m.georgieva
Нов
Нов

Мнениеот kalina68 » 25 Яну 2024, 19:15

Може да започнеш и по групите за Фрийланс, ако искаш да практикуваш като счетоводител. Намери си няколко човека, работещи на свободна практика или с ЕООД, и действай :)
kalina68
Нов
Нов

Назад към Търсене на работа