Какво трябва да направя, за да пиша статии в списание

Търсене на работа. Интервю за работа. Конкурси за работа. Всичко свързано с намирането на добра работа. Посреднически фирми. Всичко свързано с дейността и услугите на фирмите, работещи в областта на човешките ресурси. Сподели за своя работодател - дай съвет на търсещите работа.

Какво трябва да направя, за да пиша статии в списание

Мнениеот petya » 16 Окт 2008, 13:07

Много искам да пиша психологически статии в някое списание, за нещата от живота, за това, което вълнува съвремения човек, било то мъж, жена или дете. Имам богат опит в писането, макар че не съм публикувала нищо, завърших психология и мечтата ми е да пиша статии на интересни теми. Какво трябва да направя, за да пиша психологически статии в списание?
petya
Нов
Нов

Мнениеот Ilijana » 16 Окт 2008, 13:12

Здравей, petya! Добре дошла на форума! :D

Веднага ти отговарям - Изпрати ни една статия на avtori [@] karierist.com - ако я харесаме, ще я купим и публикуваме. :)
Да направиш кариера е начинът да си намериш хубаво местенце под слънцето!
Тук виреят фенове на Портал кариерист във Facebook >>
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот Roks » 25 Окт 2008, 20:29

Здравейте!
Имам няколко малки въпросчета относно :books: на статии за вашия сайт. А именно:
1.Как са заплатени?
2.Ако вие ги публикувате, а един ден реша да ги издам в отделна книга ще мога ли да го направя или вече "ще им държите правата"?
3.В случай, че не ги публикувате, как ще можете да ми гарантирате, че няма да бъдат използвани с други цели и под друго име?
Благодаря за отговора предварително! :0-0-0-0-0:
Това, което не става с работа, става с ...много работа!
Roks
Нов
Нов

Мнениеот Ilijana » 25 Окт 2008, 21:43

Здравейте, Roks!

Ще Ви пратя лично съобщение.

Мога да Ви уверя, че стриктно изпълняваме договорите, които сключваме с нашите автори. Всичко, което сте посочили е предмет на договаряне.
Да направиш кариера е начинът да си намериш хубаво местенце под слънцето!
Тук виреят фенове на Портал кариерист във Facebook >>
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот Малинче » 03 Авг 2009, 10:05

Здравейте!

Току-що попаднах на Вашия форум и по-конкретно на тази тема. Пратих Ви и имейл на посочения адрес, но за всеки случай пиша и тук.
Виждам, че темата е от миналата година, и затова ме интересува все още ли е в сила тази оферта и дали бих могла да опитам и аз. Ако не Ви затруднявам, бихте ли ми писали за подробностите на ЛС или на имейла malinche_v@abv.bg ? Статии на какви теми биха Ви заинтересували достатъчно, за да ги публикувате и какво е заплащането?

Предварително Ви благодаря!
Малинче
Нов
Нов

здравейте

Мнениеот vessie » 08 Фев 2010, 01:57

Здравейте,аз съм Веси и уча психология в Англия.Наистина обичам това,което уча и много бих се радвала да пиша статии или да правя преводи по темата.Може ли малко повече информация как това би могло да стане чрез вашия сайт?Или някакъв друг начин?Имам опит в писането,тъй като бях кореспондент на тийнейджърски вестник преди време:)Благодаря ви много !
vessie
Нов
Нов

Мнениеот loritta » 11 Ное 2010, 21:46

Здравейте!!!! Аз също съм заинтересувана от това да пиша статий за вас.Бихте ли ми разяснили какви са условията и на какви теми искате да са статийте.Благодаря ви предварително!
Аз от скоро влизам във вашия форум и всички теми са ми много интересни и полезни.Хубаво е,че ви има за да помагате на хората,които искат да направят нещо с живота си.Моя e-mail: lily_s@mail.bg
loritta
Нов
Нов

Мнениеот Гост » 21 Ное 2010, 23:43

моля и на мен-eurodomvarna@abv.bg
Гост

Мнениеот bahaty » 23 Дек 2010, 22:29

Здравейте, аз също бих искала да пиша статии. Мога да създавам материали, подобни на тези в Коспомолитън например, както и статии в други области. Желая също да правя преводи. Владея английски, френски и немски език. Можете ли да ми помогнете в тази моя инициатива?
bahaty
Нов
Нов

Мнениеот bahaty » 23 Дек 2010, 22:29

Здравейте, аз също бих искала да пиша статии. Мога да създавам материали, подобни на тези в Коспомолитън например, както и статии в други области. Желая също да правя преводи. Владея английски, френски и немски език. Можете ли да ми помогнете в тази моя инициатива? Имейлът, на който може да ми пишете е silvia.bahati@gmail.com.
bahaty
Нов
Нов

Мнениеот nadejba87 » 30 Дек 2010, 17:08

Здравейте! Аз също много бих искала да се занимавам с писането на статии на различна тематика. В свободното си време пиша стихове, но не съм ги публикувала никъде. Надявам се и на мен да ми изпратите някаква информация...nadeto_nqgolova@abv.bg или съответно да дадете някакъв адрес, за да мога аз да ви изпратя някой от нещата, които съм написъла. :D
nadejba87
Нов
Нов

Назад към Търсене на работа