Препоръчайте ми

Търсене на работа. Интервю за работа. Конкурси за работа. Всичко свързано с намирането на добра работа. Посреднически фирми. Всичко свързано с дейността и услугите на фирмите, работещи в областта на човешките ресурси. Сподели за своя работодател - дай съвет на търсещите работа.

Препоръчайте ми

Мнениеот anastasq » 12 Ное 2008, 11:35

Търся работа,свързана с финанси,банкови услуги,икономика.Проблемът ми е,че не мога да се ангажирам с твърдо работно време,тъй като съм студентка.Трябва ми такава работа,където например да ходя 25 часа седмично,а аз да преценям кога точно.От известно време разглеждам обявите в jobs.bg и другите подобни сайтове,но не намирам нищо подходящо.В немалка част от тях не е конкретизирано какво се разбира под "гъвкаво работно време" или "непълен работен ден".
Молбата ми към вас е,ако имате информация,да ме насочите към длъжности,които да отговарят на гореспоменатите критерии.

ПП:Само да поясня,защото може би не става ясно от написаното,че не очаквам предложения за конкретни работни места,а съвети накъде да се насоча и какво да разбирам при прочитането на някои обяви.
anastasq
Нов
Нов

Мнениеот berov » 12 Ное 2008, 19:35

Започни като застрахователен брокер (застрахователен консултант) примерно. Нямаш работно време .. теоърва ще се правят ГО, каско и т.н. Разгледай и изпрати e-mail до сайтове като http://www.taniains.com (примерно) ... не си слагай верига около врата - работи когато и колкото можеш - застрахователните консултанти са именно така ;)
Аватар
berov
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот Гост » 12 Ное 2008, 20:43

застраховки, пенсионни фондове, небанкови финансови институции.
Гост

Мнениеот kariera_cj » 10 Дек 2008, 18:55

Добър вариант е да си отделиш обявите, които най-много са ти харесали и да пратиш мейл на работодателя в който пише, че си заинтригувана от публикуваната обява, но имаш възможност да работиш почасово, като същевременно с това обясниш, че си студентка. Може някой да прояви интерес и да се съгласи, особено ако CV-то ти е добро и го впечатли. Нищо не ти пречи да опиташ.
Усмихни се на живота!!!
kariera_cj
Напреднал кариерист
Напреднал кариерист

Назад към Търсене на работа