Страница 1 от 1

Има ли място в този сайт за некоректни работодатели?

МнениеПубликувано: 13 Яну 2008, 18:13
от Гост
Простете но имам въпрос. Къде в този сайт мога да публикувам данните на некоректен работодател та да знаят хората кому да не се доверяват?Защото такива дал Господ

МнениеПубликувано: 13 Яну 2008, 18:17
от Кака Мара
Здравейте, staretza! Добре дошли на форума! :D

Точно тук е мястото. :D Можете дори да започнете нова тема "Некоректни работодатели" и да я отбележите като "Важна".

Пострадали сте от некоректен работодател?

МнениеПубликувано: 13 Яну 2008, 18:27
от Кака Мара
Тук staretza е направил /направила?/ темата за некоректните работодатели: Некоректни работодатели

Re: Има ли място в този сайт за некоректни работодатели?

МнениеПубликувано: 08 Яну 2017, 08:18
от blagovest
Тук можеш да публикуваш http://www.registarbg.com или провериш данните на некоректен работодател преди да започнеш работа! Регистъра с некоректни работодатели на база реално подадени жалби и сигнали до Инспекция по Труда, НАП, НОИ и други държавни институции. Аз вече го направих, време беше да се появи и такъв сайт за да се повери има ли заведени съдебни дела и нарушения нещо , което си остава в книжните архиви на държавата за съжаление.

Re: Има ли място в този сайт за некоректни работодатели?

МнениеПубликувано: 17 Яну 2017, 16:13
от Jojivr
Не започвайте работа в "Лондон Естейтс" ООД. Става въпрос за комплекс "Каскадас" в Слънчев бряг. Обещава се едно заплащане, а в последствие се изплаща съвсем друго, променят се и условията при които се започва работа. Също така и отношението към персонала е некоректно.

Re: Има ли място в този сайт за некоректни работодатели?

МнениеПубликувано: 25 Май 2017, 16:32
от elli_l
Здравейте,
другата тема е заключена и за това пиша тук.
Искам да обява, като некоректен работодател, Светослав Разнованов - МОЛ на фирма за строителен надзор С Консулт. Кандидатствах при него, като начинаещ експерт. Повярвайте ми той може всичко друго, освен да научи някой на нещо или да му помогне. Работих при него около месец, като постоянно се мъкнех с него по различни обекти. Научих само как се мамят фирми, та освен че е некоректен работодател е и некоректен "колега", ако може така да се нарече. Внимавайте и не се доверявайте, защото в крайна сметка получих само 50% от сумата, която ми беше обещана, след което дори не обявих напускането си, а просто тръгнах.