Ще използвам темата некоректен работодател по същество.
Кандидатствах по обява във вестник и бях поканен на интервю.Седмица след интервюто ми се обадихас "добрата новина",че съм удобрен и трябва да ходя на обучение няколко пъти.
Работата, по която бях назначен беше посочена като Администратор-барман в хотел.След последвалите ми посещения с цел обучение,започнах работата.След месец обаче се оказа,че съм замествал човекът,която ме обучава преди да замине за чужбина.Той се завръщал,да не съм се притеснявал за паричките.Ми окей кво да се прави,нямам си хотел да се разпореждам аз в енго.Стана ми ясно,защо не бързаха да ми правят трудов договор.
Но дотук некоректността не свършва.
Взаимоотношенията ни започнаха преди около 3 месеца,а не съм получил и стотинка.Обаждах се на няколко пъти и управителката ми обясни ,че собственичката Милена,казвала,че щяла да плати когато тя реши и ядосано затваряла телефона.
Уважаема Г-жо Милена,като нямате уж пари за заплати ,защо не си работите сама в шибания си хотел?..А как да обясня на едномесечното ми бебе като ревне,че работодателите ми са мошеници и не са ми платили така нужните ми парички за памперси,мляко и т.н?
Това е въпросният хотел:
http://www.journey.bg/hotels/hotel.php?hotel=819
Хотел Лилия Русе