lolin написа:Ето писмото, което писах do [текста е изтрит от администрацията на форума по молба на засегнатите лица] за да им съобщя,че няма да приема офертата им за работа и ето отговора, които ми дадоха така "професионално" ...
до [текста е изтрит от администрацията на форума по молба на засегнатите лица] (собственичката)
Zdraveite,
iskam da vi saobshtq, che mi napraviha mnogo izgodno predlojenie za rabota v druga reklamna agenciq.Prieh tqhnoto predlojeni, poneje vie dori ne mi kazahte za zaplashtane, a smqtam, che predelno vi e qsno tova do kolko stimulira slujitelq.
Blagodarq vi za vnimanieto!
P.S. Shtom ste tolkova na qsno s vsichko, zashto trqbvashe da mi otnemate 2 chasa i polovina za interviu, kato mojehte da ni posochete opredelen chas za vseki, a ne da se chakame vsichki pred kabineta po edno i sashto vreme.VREMETO E PARI! Ne smqtam,che e etichno da otnemate tolkova vreme ot pochivniq den na horata.
Kato vodite interviu, molq gledaite horata v ochite, a ne v strani!
и ето какъв беше нейният отговор на пимото ми....
[текста е изтрит от администрацията на форума по молба на засегнатите лица]
КОЯ СИ ТИ (......), ЧЕ ЩЕ МИ ПРАВИШ ЗАБЕЛЕЖКИ! ТАКИВА КАТО ТЕБ - МАРКЕТИНГОВИ БОКЛУЦИ И ПОД ПЪТ И НАД ПЪТ! ЗА ДА ИСКАШ ПАРИ, ПЪРВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ ЩО Е МАРКЕТИНГ? МОЖЕ И ДИПЛОМАТА ТИ ДА ЗАВИСИ ТОЧНО ОТ МЕН!
ето и следващото и писмо...
ВНИМАВАЙ НЯКЪДЕ ДА НЕ СЕ ЗАСЕЧЕМ! ЗАПОМНИЛА СЪМ ТЕ!
АЗ ПРЕПОДАВАМ ТОЧНО ТАМ КЪДЕТО УЧИШ!
След което моето писмо беше...
с тези евтини заплахи изглеждате още по жалка.До никаде няма да стигнете така.Само вредите на малката си фирмичка (от 3-ма души).
и ето следващото и писмо, което беше и последно й, понеже не изтърпях подобно отношение и я блокирах!....
ПОДХОДЯЩО ИЗКАЗВАНЕ ЗА МОМИЧЕ ОТ КЪРДЖАЛИ, КОЕТО Е НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ В ХОТЕЛИТЕ!
и така...това бяха изказванията на УЖ интелигентния специалист по маркетинг!!!
Моля ви, като ходите на интервию за работа, внимавайте да не ви "запомнят"
тук не си играят на дребно
staretza написа:ТУК Е МЯСТОТО ДА ПУБЛИКУВАТЕ ДАННИТЕ НА НЕКОРЕКТНИТЕ РАБОТОДАТЕЛИ. ДАНО И ИНСПЕКЦИЯТА ПО ТРУДА ДА ЧЕТЕ САЙТА.
malejko написа:Не започвайте работа в ЕТ "Тони Манчев" гр. Раднево.Фирмата се занимава с транспорт, логистика и международен превоз на товари.Първоначалната оферта е повече от приемлива - 1600 лв заплата.Ако се случи така , че да останеш в друг град събота или неделя идва лично шефа да те прибере и т.н."Да ама не" както казва уважаемия Петър Бучаров.
Фирмата дава 14 ст на километър , при положение че правите по 4000 км за месец в най добрия случай си направете сметка за колко месеца е обещаната заплата.В събота и неделя те прибират, ако се прибереш за своя сметка използвайки автобус, влак или стоп.Съответно обратният път до камиона е същия.Никаква потдръжка на камионите, актовете за претоварване си ги плащаш ти.И накрая когато отидеш да си искаш заплата ти казват, че фирмата има затруднение.Ако си много настоятелен и продължаваш да си я искаш ти искат ключовете за камиона и оставаш без работа.За изминалите 4 гд се смениха 20-25 човека и всички бяха изпратени без последната си заплата с обвинвения , че са крадци и мошеници.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта