некоректни работодатели

Търсене на работа. Интервю за работа. Конкурси за работа. Всичко свързано с намирането на добра работа. Посреднически фирми. Всичко свързано с дейността и услугите на фирмите, работещи в областта на човешките ресурси. Сподели за своя работодател - дай съвет на търсещите работа.

некоректни работодатели

Мнениеот Гост » 02 Окт 2010, 12:57

Здравейте.Аз само ще ви уведомя за две фирмички мижави но съм сигурна че ще пишат поне още 50 човека опарени от тях:шивашко ателие в кв.Стрелбище ул.Нишава 3 на фирма ВИПОЛ със собственик г-жа Ангелова и за заведение за бързо хранене Македонска скара Битоля на фирма ББ-груп със собственик Фарук Алич.НЕ ПРИПАРВАЙТЕ до тях,ако не искате да ви ТРЕТИРАТ КАТО РОБ и да РАБОТИТЕ ПОЧТИ БЕЗ ПАРИ. :!: :!: :!:
Гост
 


Re: некоректни работодатели

Мнениеот Гост » 02 Окт 2010, 12:58

[quote="desi_6910"]Здравейте.Аз само ще ви уведомя за две фирмички мижави но съм сигурна че ще пишат поне още 50 човека опарени от тях:шивашко ателие в кв.Стрелбище ул.Нишава 3 на фирма ВИПОЛ със собственик г-жа Ангелова и за заведение за бързо хранене Македонска скара Битоля на фирма ББ-груп със собственик Фарук Алич.НЕ ПРИПАРВАЙТЕ до тях,ако не искате да ви ТРЕТИРАТ КАТО РОБ и да РАБОТИТЕ ПОЧТИ БЕЗ ПАРИ. :!: :!: :!:[/quote]
Гост
 

Мнениеот ivo_cool » 03 Окт 2010, 16:15

Ето и още един от мен: ПРОЛЕТ 06 още един некоректен работодател работя около 5 месеца във фирмата и всеоще съм без осигоровки. И все още нямам договора и осигуровки. Също ни изкараха всички работници че ги крадем, и че всички сме наи големите никадърници. в последствие разбрах че не само на нас настоящите работници се казва това а и всички други които са работили във тази фирмичка. Такали несе е намерил един читав работник за тези нещасници и наи фрапиращото е че когато някои от дистрибурорите напусне се започват едни приказки че крадял и че не ставал занищо и каквили още не простотии.
Моля кажете как да постъпя и към кого да се обърна, а и за тези 5 месеца кои щте ми плати осигуровките.
Към кои институция трябва да се обърна и изобщо какво мога да направя.
Управител и собственник на фирма "Пролет 06" Бургас е Красимир Дринков

ПП. несе захващаите с тази фирма неси заслуйава нервите и приказките които ще чуете
ivo_cool
Напреднал кариерист
Напреднал кариерист
 
Мнения: 15
Регистриран на: 10 Окт 2009, 13:55

Трябва да бъдем Информирани за некоретните фирми!

Мнениеот maicul » 07 Окт 2010, 10:51

Трябва да бъдем Информирани за некоретните фирми!
Да не започваме работа дори и под прикритието на обучение без трудов договор! Нека и държавните органи да вземат отношение!
maicul
Нов
Нов
 
Мнения: 2
Регистриран на: 06 Окт 2010, 16:12

КТА Мадара гр.Шумен

Мнениеот krisangel1 » 29 Дек 2011, 19:35

КТА Мадара е най некоректното предприятие за декември не са изплатили заплати на работници и на доставчици не е платено а се чува че предприятието е пред фалит
krisangel1
Нов
Нов
 
Мнения: 2
Регистриран на: 29 Дек 2011, 17:48

Мнениеот unwavering » 19 Авг 2012, 17:08

Веди-НТ ЕООД са абсолютни експлоататори, предвид факта, че не сключват трудови договори, а ако случайно решите да напуснете, няма да ви платят трудовото възнаграждение.
unwavering
Нов
Нов
 
Мнения: 1
Регистриран на: 18 Авг 2012, 10:38

Re: некоректни работодатели

Мнениеот elli_l » 25 Май 2017, 16:40

Здравейте,
бягайте далече, ако видите името Светослав Разнованов или фирмата С Консулт. Супер некоректни, бавят с парите, държанието към персонала е ужасно, освен това лъжат и клиентите си. Във фирмата тече постоянно текучество на персонала и обявите му са постоянно в Jobs.bg, така че ако видите името С Консулт, подминавайте бързо.
elli_l
Нов
Нов
 
Мнения: 4
Регистриран на: 25 Май 2017, 16:14

Re: некоректни работодатели

Мнениеот MilenaStoyanova » 04 Юли 2017, 13:29

Здравейте! Нека и аз добавя бившия работодател на мъжа ми - ресторанти "Бодега" и "Ранчеро Стекхаус". Сменя фирмите, през които оперира поне 2 пъти на година - "Шарона холидейз", "Чораско грил", "Родицио грил". Собственикът Димитър Донев, е от онези експерти в ресторантьорството, които нямат и един спазен закон - крие хиляди левове обороти, назначава всички служители на много по-ниска основна заплата от реалната, обещава бонуси в края на сезона, които не изплаща, ненормирано работно време, нито ден платена отпуска, нито болничен, подкупи по институциите и т.н. Последно дал на мъжа ми да подпише поредния ТД с новата фирма, през която да оперира обектът, но на изпитателен срок 6 месеца, без предизвестие и с право на работодателя да го прекрати без основание. Така се изниза от изплащане на едномесечното предизвестие - обади му се по телефона и му съобщи, че утре не е на работа, защото им се разминавали мненията. За работната атмосфера в ресторанта дори няма да коментирам. Самият собственик и една психично болна управителка в ресторанта във Варна са причина за всички проблеми с екипа, неприятната атмосфера на работа, интригите и всички глупости. Всеки ден този нещастник идва, прибира си кеша и почва да ги нарежда, колко са некадърни и как не работел обектът, както той очаква. А всъщност управителят няма никакви правомощия, онзи глупак сам решава, кое как ще се прави и после държи други отговорни за тъпите си решения. От години използват и гонят хора, когато им скимне, от днес за утре, без да губят и лев за обезщетение. Последно излъгаха бившия си главен готвач - по устна договорка му дължаха пари за разработка на менюта, които не му дадоха, а вместо това го уволниха. Абсолютни келеши, не препоръчвам никому!!! Дори да изкараш няколко месеца в силен сезон като барман или сервитьор, е пародия, която не си струва да си причиняваш.
MilenaStoyanova
Нов
Нов
 
Мнения: 1
Регистриран на: 04 Юли 2017, 13:12

Re: некоректни работодатели

Мнениеот Cvqtko » 04 Сеп 2017, 22:45

Здравейте колеги строители!Не започвайте работа във фирма 'Булмикс 97' ООД!Проблеми в заплащането особенно ако се прекратяват трудовите отношения!Внимавайте колеги не се хващайте на въдицата им!
Cvqtko
Нов
Нов
 
Мнения: 1
Регистриран на: 04 Сеп 2017, 21:33


Назад към Търсене на работа

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гостаcron