Застахователен консултант

Търсене на работа. Интервю за работа. Конкурси за работа. Всичко свързано с намирането на добра работа. Посреднически фирми. Всичко свързано с дейността и услугите на фирмите, работещи в областта на човешките ресурси. Сподели за своя работодател - дай съвет на търсещите работа.

Застахователен консултант

Мнениеот biskvitkata89 » 03 Ное 2010, 17:49

Здравейте! Ходих на интервю за застрахователен консултант в Allianz и ме одобриха, но все още не ми е ясно какво точно представлява работата и как се определя заплащането, :( ако има някой, който е работил или знае нещо повече по въпроса , МОЛЯ ВИ ПИШЕТЕ!
biskvitkata89
Нов
Нов

Мнениеот nedka27 » 04 Ное 2010, 08:13

Ами твое задължение ще бъде да намираш хора, които искат да си правят застраховки-най-вече гражданска по това време на годината.На определен период-мисля два, три дни ще отчиташ парите и полиците.Ти ще получаваш процент от стойността на направената застраховка.Колкото повече застраховки направиш, толкова повече пари ще вземеш.Мисля най-изгодно беше да намираш застарховка на имущество.Ще има обаче твои колеги, които ще бъдат назначени на фирменните застраховки.С две думи това е работа за допълнителен доход, но в никакъв случай не за прехрана.
Успех!
nedka27
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот D_Petrova » 19 Мар 2011, 14:46

biskvitkata89, започна ли работа в Алианц? Доволна ли си от условията?
Аватар
D_Petrova
Нов
Нов

Мнениеот Mar7 » 12 Окт 2011, 11:14

Мисля че вече всеки ден ще трябва да се отчитат парите и да се въвеждат застраховките.

Вече системата им е он-лайн и данните трябва да се въведат в системата за да е активна застраховката (става дума за застраховките гражданска отговорност).

Затова и застрахователните брокери си правят трескаво малки офисчета по 5-10м2 по кварталите защото им трябва компютър вързан към нет.

Голямо обикаляне и хамалогия е по няколко пъти на ден да ходиш до централния офис да отчиташ и въвеждаш застраховките...

Това са поне моите наблюдения.
Mar7
Баш кариериста
Баш кариериста

Назад към Търсене на работа