Страница 1 от 1

Застахователен консултант

МнениеПубликувано: 03 Ное 2010, 17:49
от biskvitkata89
Здравейте! Ходих на интервю за застрахователен консултант в Allianz и ме одобриха, но все още не ми е ясно какво точно представлява работата и как се определя заплащането, :( ако има някой, който е работил или знае нещо повече по въпроса , МОЛЯ ВИ ПИШЕТЕ!

МнениеПубликувано: 04 Ное 2010, 08:13
от nedka27
Ами твое задължение ще бъде да намираш хора, които искат да си правят застраховки-най-вече гражданска по това време на годината.На определен период-мисля два, три дни ще отчиташ парите и полиците.Ти ще получаваш процент от стойността на направената застраховка.Колкото повече застраховки направиш, толкова повече пари ще вземеш.Мисля най-изгодно беше да намираш застарховка на имущество.Ще има обаче твои колеги, които ще бъдат назначени на фирменните застраховки.С две думи това е работа за допълнителен доход, но в никакъв случай не за прехрана.
Успех!

МнениеПубликувано: 19 Мар 2011, 14:46
от D_Petrova
biskvitkata89, започна ли работа в Алианц? Доволна ли си от условията?

МнениеПубликувано: 12 Окт 2011, 11:14
от Mar7
Мисля че вече всеки ден ще трябва да се отчитат парите и да се въвеждат застраховките.

Вече системата им е он-лайн и данните трябва да се въведат в системата за да е активна застраховката (става дума за застраховките гражданска отговорност).

Затова и застрахователните брокери си правят трескаво малки офисчета по 5-10м2 по кварталите защото им трябва компютър вързан към нет.

Голямо обикаляне и хамалогия е по няколко пъти на ден да ходиш до централния офис да отчиташ и въвеждаш застраховките...

Това са поне моите наблюдения.