Истинска Надомна работа

Търсене на работа. Интервю за работа. Конкурси за работа. Всичко свързано с намирането на добра работа. Посреднически фирми. Всичко свързано с дейността и услугите на фирмите, работещи в областта на човешките ресурси. Сподели за своя работодател - дай съвет на търсещите работа.

Истинска Надомна работа

Мнениеот amgika » 10 Окт 2011, 12:02

Ако търсите доходна работа у дома или ако мечтаете за получаване на пари онлайн то вие най накрая я намерихте!
Ще имате финансова свобода,ще работите когато и колкото си искате,няма да сте зависими от вашия рабонодател и няма да се притеснявате дали този месец или следнащия ще ви изплати заплатата.Единственното нещо което се изисква от вас е да разполагате с компютър,интернет връзка и поне 2 часа свободно време на ден за работа. От Вас не се изисква първоначален капитал. Регистрацията в сайта е безплатна

Какво е Франчайзинг?

Франчайзингът е практика на използване на успешния бизнес модел на друга фирма . "Франчайзинг" Думата е от англо-френските деривация - от франк в смисъл безплатно.
Франчайзополучателя е по-голям стимул от пряк служител, защото той или тя има пряко дялово участие в бизнеса.
Обикновено франчайзополучател продава продукти, доставени от франчайза.

Каква е вашата Работа?

Нашият сайт ви дава онлайн магазин с готови за продажба електронни продукти.
Вашата работа е много проста, вие трябва да представяте информация за Вашия уеб-магазин в онлайн директории.Така ,че продуктите в уеб-магазина ви да бъдат рекламирани и продавани.Ние Ви осигуряваме много проста стъпка-по-стъпка инструкция как да направите това.

Регистрация?

За да започнете работа вие трябва да се регистрирате от този линк като кликнете върху него http://radostindimchev.newweblab.com/st ... reers.html
За правилната регистрация изгледай те видео клипа като кликнете по този линк http://youtu.be/vmZl6B336uc

След регистрацията в сайта вие трябва да си регистрирате и електронна банкова сметка в PayPal.Причина за откриването на електронна банкова сметка е тази,че в сайта в които се регистрирахте след като заработите някаква сума трябва да я изтеглите а това става само чрез PayPal.Ето ви линка за регистрация в PayPal https://www.paypal.com

Работа?

След регистрацията вие получавате собствен уеб-магазин и Бекс-Офис.От този Бекс-Офис вие командвате всички процеси по рекламирането на вашия уеб-магазин,определяте цените на продуктите в него,наблюдавате статистиката на посетителите,закупените продукти, получените суми за тях и ред други неща. За правилната работа по рекламирането на продуктите от уеб-магазина ви и работата в Бекс-Офиса изгледай те видео клипа като кликнете по този линк http://youtu.be/vgQvaR49nzc

Реферали?

След като се регистрирахте вие получихте сайт на вашия уеб-магазин.В този сайт в менюто му има бутон на който пише Online Job /Онлайн Работа/ чрез кликане на този бутон се отваря страница в която могат да се регистрират вашите последователи /Реферали/ а те могат да са от целия свят могат да бъдат и ваши приятели и роднини без значение в коя точка на земното кълбо се намират.По този начин Вие получавате процент от техните доходи, без те да губят нищо. За това плаща франчайза.. Ако Вашия реферал прави повече пари, то и Вие ще получавате повече! Ето защо Вие сте заинтересовани след вас да се регистрират други хора.

Печалба?

Какво печелите от продажбата на тези продукти които са представени във вашия уеб-магазин.От всяка продажба вие печелите по 60% от продадения продукт.Какво означава това - пример: продавате продукт на стойност 40 $ x 60% =24$.Печалба от реферали – вие печелите по 10% от всяка една продажба от вашите реферали – пример ако вие имате 100 реферала и всеки от тях е продал продукти на стойност 100$ то вие печелите 100 р x 100$=10000$ x 10%=1000$.

Доказателство за плащане?

Представям ви доказателства за плащане ,че сайтат в действителност е коректен към своите франчайзополучатели.Кликнете върху линковете за са видите доказателствата.

https://drivehq.com/file/df.aspx/shareI ... 354770/Nev

https://drivehq.com/file/df.aspx/shareI ... 357673/New
amgika
Нов
Нов
 
Мнения: 4
Регистриран на: 10 Окт 2011, 11:47
Местоположение: България


Назад към Търсене на работа

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 гостаcron