Здравейте,
Казвам се Янко Върбев и съм бивш служител на фалиралата вече фирма "Уотър Джи"АД,преформировала се в новата "Уотър Джи БГ" ООД с адрес гр. София-квартал Младост 3,блок 340 и управител Г-н Стоян Кожухаров.
Пиша за тези които ще имат бъдещи отношения с бившите управители на фалиралата вече фирма"Уотър Джи"АД,а именно-Г-н Стоян Кожухаров и Г-н Николай Ангелов и мола на фирмата- Г-н Тодор Ангелов.
Уважаеми бъдещи клиенти на тази „нова“-"Уотър Джи" БГ ООД.Моля,не се доверявайте на тези изпечени мушенници,лъжци и долни манипулатори.Защо ще ме попитате....защото сега ще ви кажа как се отнесоха с мене те,когато се разбра че фирмата ще фалира.
1.Дадоха ми предизвестието за освобождаване от работа със 52 дни закъснение от датата която е упомената в него.
2.Дадоха ми заповедта за освобождаването ми от работа със 22 дни закъснение от датата която е упомената в него.
3.Не са ми изплатили все още дължимите ми 4 месечни работни заплати за месеците април,май,юни и юли 2010 г.,обезщетение за месец август 2010г. за съкращаването ми от работа по член 328 ал.1 и 13 дни годишна отпуска която не съм ползвал.
4.Не оформиха с необходимите 2 броя печати трудовата ми книжка,а чак след 2 месеца го направиха-като аз ги гонех и търсех,за си свършат това свое задължение.
5.Фалшифицираха подписите ми на предизвестието и на заповедтта ми за освобождаването ми от работа,които са представили в Инспекцията по труда-София,само и само да не им наложат глоба.
Така че бъдещи клиенти и фирми които ще контактуват с новата фирма "Уотър Джи БГ" ООД с адрес гр. София-квартал Младост 3,блок 340,и нейните управители - Г-н Стоян Кожухаров(GSM 0878/744860) и Г-н Николай Ангелов(GSM 0878/744857 и 0886/744274),се замислете дали си струва човек да работи с такива хора,и да им отдаде цялата си лоялност и всеотдайност и да им има пълно доверие.
Не мисля,само да се обърнете и те ще забият нож в гърба ви и вие ще станете поредната им жертва.
А ето и снимки на “хувавците” управители на фирмата "Уотър Джи БГ" ООД - Г-н Стоян Кожухаров и Г-н Николай Ангелов.
P.S.
Вярвам,че ще бъдете разумни и няма “да скачате сами в устата на лъва”.
С Уважение,
Янко Върбев,
Е-mail:jaavus@yahoo.com