www.v-bulgaria.info и www.v-bulgaria.net или т.н. Виртуална

Търсене на работа. Интервю за работа. Конкурси за работа. Всичко свързано с намирането на добра работа. Посреднически фирми. Всичко свързано с дейността и услугите на фирмите, работещи в областта на човешките ресурси. Сподели за своя работодател - дай съвет на търсещите работа.

www.v-bulgaria.info и www.v-bulgaria.net или т.н. Виртуална

Мнениеот izmamnici » 10 Яну 2012, 17:45

www.v-bulgaria.info и www.v-bulgaria.net или т.н. Виртуална България собственост на “Виртуални градове” ООД – Враца.
Искам да споделя на всички потребители (читатели) или случайно търсещи информация за този така наречен "информационнен портал" , да не се заблуждават, ако случайнно започнат работа, там няма да получат крайното възнаграждение (заплата), за положените усилия и труд, дори неочаквайте да си възвърните собствените разходи, с който сте подпомогнали "развитието" на фирмата.
Схемата е следната: т.н. г-жа Тамара Георгиева, която се представя за една от съдружниците в тази фирма, набира рекламни агенти (представетели), които основно са млади, неопитни и без стаж,така че да може да се възползва максимално от техните незаплатени услуги. Лошото в случая е , че не само те мотае от 1мес. и половина до 2мес. в зависимост , колко бързо може да се досети работещото лице, но така става, че не осъзнаваш, как вкарваш собствените си пари за превоз,посещения на обекти,телефон и др.Но нещата неспират до тук, освен “Виртуални градове” ООД г-жа Тамара Георгиева ти дава невероятната възможност да работиш за още една фирма КЛАСА БГ (http://www.classbg.eu/bg/-система за % намаление при покупка с определена карта).
Друго интерестно е , че приходите от новите обекти или обектите които са обновили своя абонамент , не се качват в рамките на времето посочено в договора на клиентите (7 работни дни) , защото приходите от фирмите решили да използват техните услуги , се използват първо за задоволяване на нейните нужди пък после каквото стане.
А за договор не се споменава! Мен и моите колеги в рамките на 2мес. ни излъга поне 3-4 пъти.
Също така внимавайте , тя има способността психологически така да извърти нещата , че накрая да се чувстваш виновен , когато поискаш своето възнаграждение.
Като обобщение: Работиш за две фирми с невъзможно големи таргета без никакви договори. Влагаш собствените си средства и неполучаваш възнаграждение за положения труд , а само лъжи и късане на нерви. На края се отказваш от безсилие , а те си намират други , които да им работят безплатно следващите 1-2 мес.
Искам да предопредя особено хората , които си търсят работа в момента във Варна, защото тя сега е там.
izmamnici
Нов
Нов
 
Мнения: 1
Регистриран на: 10 Яну 2012, 17:31


Мнениеот Гост » 08 Фев 2012, 19:27

е какъв е смисъла?
Гост
 


Назад към Търсене на работа

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 гостаcron