АТП -ЕКЗОДУС ООД

Търсене на работа. Интервю за работа. Конкурси за работа. Всичко свързано с намирането на добра работа. Посреднически фирми. Всичко свързано с дейността и услугите на фирмите, работещи в областта на човешките ресурси. Сподели за своя работодател - дай съвет на търсещите работа.

АТП -ЕКЗОДУС ООД

Мнениеот nino » 04 Сеп 2012, 20:25

Здравейте . Искам да споделя мнението си за един работодател . Казва се АТП - Екзодус ООД . Това е Фирма която е румънска и има представителство в БГ . Занимава се с внос и търговия с Авто Части за камиони . Проблема за тази фирма е , че абсолутно всичко в нея е ЛЪЖА . 1 . Заплащането е Твърдо + бонус !!! Но никога не се получава бонус , или ако се дава то не според заслугите , а според Интригите които си направил . 2 колектив ??? Това е чужда дума за тази фирма . Хората са настроени един срещо друг и има само интриги . 3. Така нареченият " Национален Директор " - Веселин Чобанков - е пълен олигофрен ( абсолютно съм сигурен в това ) . Това момче исобщо не знае къде се намира . Пример за това . За позиция която се изисква специалист който да има техническо познание той наема хори отмрода на ....сервитьори , детски учителки и такива . 4. за 3 години в БГ те постояно си тарсят хора даже доколкото знам в СОФИЯ офис се пада средно 1.65 човека на месец да е напускал офиса :D . На интервюто ти говорчт едни неща , а като започниш работа се оказва че има още 25-30 които са ти задължение . Моят съвет е избягвайте я и не си губете времето !!! :lol:
nino
Нов
Нов
 
Мнения: 1
Регистриран на: 04 Сеп 2012, 20:04


Re: АТП -ЕКЗОДУС ООД

Мнениеот martin_1 » 08 Сеп 2012, 18:58

Мерси за инфото колега ще го имаме впредвид, ако има и други с такива мнения за фирми споделяйте моля...

nino написа:Здравейте . Искам да споделя мнението си за един работодател . Казва се АТП - Екзодус ООД . Това е Фирма която е румънска и има представителство в БГ . Занимава се с внос и търговия с Авто Части за камиони . Проблема за тази фирма е , че абсолутно всичко в нея е ЛЪЖА . 1 . Заплащането е Твърдо + бонус !!! Но никога не се получава бонус , или ако се дава то не според заслугите , а според Интригите които си направил . 2 колектив ??? Това е чужда дума за тази фирма . Хората са настроени един срещо друг и има само интриги . 3. Така нареченият " Национален Директор " - Веселин Чобанков - е пълен олигофрен ( абсолютно съм сигурен в това ) . Това момче исобщо не знае къде се намира . Пример за това . За позиция която се изисква специалист който да има техническо познание той наема хори отмрода на ....сервитьори , детски учителки и такива . 4. за 3 години в БГ те постояно си тарсят хора даже доколкото знам в СОФИЯ офис се пада средно 1.65 човека на месец да е напускал офиса :D . На интервюто ти говорчт едни неща , а като започниш работа се оказва че има още 25-30 които са ти задължение . Моят съвет е избягвайте я и не си губете времето !!! :lol:
martin_1
Активен кариерист
Активен кариерист
 
Мнения: 28
Регистриран на: 20 Сеп 2010, 15:32


Назад към Търсене на работа

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта