Некоректен работодател - Светослав Разнованов

Търсене на работа. Интервю за работа. Конкурси за работа. Всичко свързано с намирането на добра работа. Посреднически фирми. Всичко свързано с дейността и услугите на фирмите, работещи в областта на човешките ресурси. Сподели за своя работодател - дай съвет на търсещите работа.

Некоректен работодател - Светослав Разнованов

Мнениеот elli_l » 25 Май 2017, 16:44

Здравейте,
много искам да изразя разочарованието си от фирма С Консулт, чийто ръководител е Светослав Разнованов. Фирмата се занимава със строителен надзор и аз кандидатствах там за поста асистент в офис. Първо работата почти не беше в офиса, 1-2 часа от деня се прекарваха там, останалото време обикалях с Разнованов и антуража му по обекти. Той обаче не се интересуваше, че месеца е ноември и държеше да присъствам на работа само с официални поли и високи обувки. На няколко пъти си позволи нагло и грубо държание срещу мен, като дори опита да ме кани на вечеря и тн. Издържах във фирмата 7 или 8 дни, дори не мога да кажа дали е бил точен с плащането. Пари не съм търсила и не съм получила.
През краткото време, което прекарах там, дочух разговори между него и екипа му за това как да правят някакви схеми и далавери срещу клиентите си. Та идеята ми е, ако си търсите работа - БЯГАЙТЕ! Ако си търсите строителен надзор - БЯГАЙТЕ!
elli_l
Нов
Нов
 
Мнения: 4
Регистриран на: 25 Май 2017, 16:14


Назад към Търсене на работа

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 гостаcron