Страница 1 от 1

Препоръчайте ми, моля...

МнениеПубликувано: 19 Юли 2007, 00:59
от Luminosa
Най-вероятно завърших бакалавърската си степен по "Екология и опазване на околната среда". В понеделник ще знам резултатите от държавния изпит. На есен ще запиша магистратура по "Индустриален мениджмънт". В момента работя като експерт в сферата на образованието.

Интересува ме някакъв курс, обучение, семинар или каквото и да било по нещо, което може да се котира във всички области, е да кажем в доста области, да е актуално и интересно. Ха, мисията невъзможна. Аз лично - все още не мога да измисля какво точно може да бъде. Езици толкова много съм учила, че отпадат като вариант.

Не искам да си губя времето. Искам да се развивам.


Предварително благодаря! :P

МнениеПубликувано: 20 Юли 2007, 11:35
от Ilijana
Здравей, Луминоске! :D
Честито за бакалавъра! :D
Първото нещо, което ми идва в главата е точно езиковата подготовка - това се котира винаги и навсякъде. Но, щом го отхвърляш... Може би трябва да помисляш за магистърска степен в туризма? С това образование ще прилагаш познанията си по мениджмънт и се научиш да работиш по обслужването на клиенти /какво стана със салона? :D /. Мисля, че дейността е перспективна.

МнениеПубликувано: 03 Авг 2007, 13:03
от mi_9
Не се разчеквай, Luminosa! :D Трябва добре да обмислиш с какво смяташ да се занимаваш в близките 20 години и след това да прецениш какво още да учиш. Избери някаква специалност, допълваща сегашната ти. Няма смисъл да ставаш "специалист по всичко". :D

МнениеПубликувано: 03 Авг 2007, 21:28
от Luminosa
Реших на есен, заедно с магистратурата да запиша и дългосрочен квалификационен курс по "Международни икономически отношения". :D Така или иначе, когато кандидатствах за ВУЗ много ми се учеше именно това, но уви...Екологията беше моето призвание. :lol:
В момента уча есперанто...това е изкуствен, международен език, за тези които ще се зачудят.

Нещо ми прищрака и мислейки на какъв курс да се запиша, установих колко съм млада :lol: :lol: :lol: и как сега му е времето да трупам знания и опит. Твърдо реших следващите 2 години да се разбия от учене и квалификации. Хубаво звучи, някак си. Дано не е временно, от силното слънце например. 8)


Ми_9, не знам с какво искам да се занимавам точно. Знам, че искам да съм ръководител - отдава ми се, но и искам да се изкачвам нагоре, да се развивам. За съжаление последното не е възможно на сегашната ми работа. Но пък длъжността тук ми е престижна.


Ще поживеем и ще видим! :P

МнениеПубликувано: 30 Юни 2011, 13:52
от tanqsofia
Много си амбициозна..супер :) а какво става с екологията ? Че сега и аз нещо такова записах