Страница 1 от 1

да учим и същевременно да опознаем света с 1 университет

МнениеПубликувано: 21 Сеп 2011, 12:32
от ralinceto
Искате да учите в едно от най-добрите бизнес училища в Европа и света? Изберете European University. Университетът разполага с кампуси в Испания, Швейцария и Германия. Учебните програми и материали във всеки един от кампусите са идентични, което позволява на студентите в края на всеки семестър да се местят от един кампус в друг и така да трупат по-голям международен опит.

От самото си създаване университетът се стреми към прилагане на американския модел на обучение в Европа и по-голямата част от предметите залагат на работа чрез т. нар. case studies, които показват на студентите реалните, практически измерения на бизнес теорията. Обикновено, групите не са по-големи от 25 студента, което гарантира индивидуален подход към всеки един от тях. Студентите на European University имат възможност да прекарат семестър в някой от партньорските му институции в Испания, Швейцария, Германия, Великобритания, Сингапур, Казахстан, Хонг Конг, Тайван и др.

ако някой се заинтересува може да получи повече информация на изложение „Европейско образование 2011” на 1-2 октомври в х-л Хилтън, София, на 3 октомври в х-л Тримонциум, Пловдив и на 4 октомври в х-л България, Бургас или в някой офис на ЕДЛАНТА

МнениеПубликувано: 29 Сеп 2011, 22:08
от sxetre
щеше да е много по-добре, ако бяхте оставили връзка към сайт...