Безплатни семинари и уебинари от ИП БМФН ЕАД

Образование, обучение, курсове, повишаване на квалификация и др.

Безплатни семинари и уебинари от ИП БМФН ЕАД

Мнениеот BMFN » 03 Авг 2012, 11:56

Привет от ИП БМФН ЕАД,
ние сме международна компания, която предоставя възможност на своите клиенти да търгуват на финансовите пазари. В България сме лицензиран инвестиционен посредник, регулиран от Комисията по финансов надзор, член на Българска фондова борса и Централен депозитар. Реализираме над 3,5 млрд.долара дневен оборот от над 60 000 клиенти по цял свят. Осъществяваме дейността си в редица държави, сред които: Великобритания, Полша, Унгария, Украйна, Китай, Русия, Австралия и др. Във връзка с разширяването на нашата дейност и стъпването ни на българския пазар стратираме нови инициативи – отворени врати, семинари, ежедневни и седмични видеоанализи и уебинари.
Всеки петък от 15:00 часа организираме безплатни 2-часови срещи-дискусии с начинаещи и/или напреднали трейдъри в нашия офис, който се намира на бул. България 98, вход Д, етаж 4, гр. София. Каним Ви, на чаша ароматно кафе в неформална обстановка, за да си поговорим за финансовите пазари- търговията със CFDs върху валута и индекси, търговията със скъпоценни метали и петрол, както и за платформите за търговия, които предлагаме. Те са уникални за България, както сами ще имате шанса да се убедите. Ще имате и възможност да се срещнете и обмените опит с нашите трейдъри, да получите отговор на всичките си въпроси, свързани с търговията на финансовите пазари. Някои от темите, които ще засегнем са:
- фундаментален и технически анализ;
- пазарни индикатори;
- стратегии за търговия;
- управление на риска;
- управление на капитала;
- психология на трейдъра;
- както и всичко друго, което представлява интерес за Вас и би Ви било от полза.

Относно видеоанализите, те ще се качват всеки ден в 11:00 на официалния youtube канал на БМФН: http://www.youtube.com/user/BMFNSofia и ще представляват анализи в реално време на eurusd, gbpusd, usdjpy, gold, silver и седмична прогноза за SP500. Водещ ще бъде нашия брокер Явор Спасов. Повече за него може да намерите в личния му блог: http://yavorspasov.blog.bg/

По време на уебинарите, ще имате възможност да задавате и въпроси, а ако не можете да ги гледате на живо - всички уебинари ще бъдат записвани и качвани в youtube канала, така че ще можете да ги следите в удобно за Вас време.

Тези от Вас, които проявават интерес, нека изпратят потвърждение на email: yspasov@bmfn.com .

Очакваме Ви!
BMFN
Нов
Нов
 
Мнения: 1
Регистриран на: 03 Авг 2012, 11:53


Назад към Обучение

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 гостаcron