Студент съм ще мгоа л ида работя по "Аз мога повече"

Образование, обучение, курсове, повишаване на квалификация и др.

Студент съм ще мгоа л ида работя по "Аз мога повече"

Мнениеот lifemax » 23 Май 2013, 15:52

Здравейте!

Студент съм и съм 2 ри курс. Но гледам в моя град има доста работодатели които търсят стажанти по тази програма "Аз мога повече". Някой знае ли дали като съм студент мога да кандидатствам по програмата?
Ако има хора който знаят нещо по въпроса моля да ми пишат че съм силно заинтересувам!

Благодаря ви предварително!
Поздрави!
Всекидневен хороскоп от astrodata.bg
Най-новите лаптопи в toplaptop.bg
Велико Търново имоти
немски език за начинаещи
lifemax
Напреднал кариерист
Напреднал кариерист

Re: Студент съм ще мгоа л ида работя по "Аз мога повече"

Мнениеот lend » 23 Сеп 2013, 21:30

Тази програма е само за работещи хора, които имат трудов договор. Иначе не мисля, че може да се запишеш. Все пак можеш да минеш едни курсове по английски, а като започнеш работа да кандидатсваш за някаква професионална квалификация.
lend
Нов
Нов

Мнениеот IvanDonev » 03 Окт 2013, 16:22

За съжаление тази програма е доста нечестна спрямо студентите, особено тези, които са редовно обучение.Отговорът е "не", не можеш да се възползваш от програмите им.Но съм сигурен, че ще намериш други начини да се самообразоваш ;) Просто потърси.
IvanDonev
Нов
Нов

Мнениеот grande » 05 Окт 2013, 19:48

Ами тя програмата не е предназначена за студенти, а за работещи хора. Мисля, че имаше някаква друга програма, за безработни, но не мога да се сетя каква беше точно
[url=http://www.yantrahomes.com/bg/fast-search-results/apartamenti-prodajba-veliko-tarnovo/page-1]Моят нов апартамент Велико Търново[/url]
[url=http://www.yantrahomes.com/bg/fast-search-results/gradski-kashti-prodajba-veliko-tarnovo/page-1]Мечтаната къща
grande
Нов
Нов

Мнениеот Dimo » 18 Фев 2014, 11:06

И аз бях много разочарован, когато още в началото на програмата отидох да се запиша, но ми отказаха, защот съм бил студент...И какво излиза в крайна сметка?Че хората, на които им пука за живота им не могат да се включат в програмата, а вместо това ходят всякакви други просто за отбият номера и за да вземат 160 лв на месец, които ти се полагат задето стоиш там.
от къде най-евтино да си купя лаптоп, камера, фотоапарат, смартфон : http://backstreet.bg/
Dimo
Нов
Нов

Мнениеот silva » 11 Мар 2014, 11:31

Има стажанстки програми и такива за студенти, които биха ти били полезни да натрупаш стаж по специалността, която учиш. За програмата трябва да си на трудов договор поне 6 месеца, за да се запишеш, после следва чакане, докато получиш ваучер и т.н.
silva
Активен кариерист
Активен кариерист

Мнениеот anton pehlivanov » 02 Апр 2014, 20:20

mon praktiki това пишеш и ти излиза сайта там пише всичко ако има от твоя град сичко ще е ок ти трябва да си студент за д аможеш да я караш практиката (стажа )
anton pehlivanov
Нов
Нов

Мнениеот svilenov » 23 Сеп 2014, 11:24

Програмата Аз мога повече не е създадена за студенти - за студентите има отделна програма. Аз мога повече представлява проект към ОП "Развитие на човешките ресурси" към ЕС. Целта е да предоставя безплатно обучение по различни компетенции, езиково обучение като курс по английски език, икономика или друго. Основно условие е хората, които ще се обучават, да са работещи лица. Редът е следния - кандидатства се за ваучер към Агенцията по заетостта. Ако бъдете одобрени отивате с ваучера си при избран от вас доставчик на обучение, който организира съответните курсове и се записвате. За курса не се плаща нищо.

Дано съм бил полезен :)
svilenov
Нов
Нов

Мнениеот zaiveca » 03 Окт 2014, 09:30

Това е една страхотна програма, да има все повече такива програми!
zaiveca
Нов
Нов

Мнениеот saggitarius » 12 Апр 2015, 21:56

И аз съм студент , но и работя.Изкарах един курс по език към програмата в център за професионално обучение "Хармониа" ( http://harmonia1.com ) и останах много доволен.Също така има и платени курсове на добри цени :shock:
saggitarius
Нов
Нов

Назад към Обучение