Доставчик на обучение - Езиков Център Асториа Груп

Образование, обучение, курсове, повишаване на квалификация и др.

Доставчик на обучение - Езиков Център Асториа Груп

Мнениеот astoria_varna » 05 Сеп 2017, 16:06

Езиков Център Асториа Груп е официален доставчик на обучения по Ключови компетенции: КК2 – Общуване по чужд език /езиково обучение – Английски, Немски, Френски, Испански, Италиански, Руски език/ и КК4 – Дигитална компетентност /Офис пакет: Word, Excel, PowerPoint; Internet/. Ключовите компетенции са вид безплатни курсове с ваучери по програма „Развитие на човешките ресурси“. Всяко едно предприятие би могло да запише за обучение определен брой служители. Всеки обучаващ преминава входящ тест според компетенциите.
Нашите обучения с ваучери се провеждат в следните форми, съобразени с работното време на целевата група:
• Дневна форма – до 18:00 ч., с продължителност на учебния час 45 минути.
• Вечерна форма – провежда се след 18:00 ч. с продължителност на учебния час 40 минути.
• Безработните лица се включват в обучение, само в дневна или вечерна присъствена форма, в зависимост от графика, предоставен от съответните доставчици на обучение.
Учебен център „Асториа Груп“ позволява свободно избираем график на фирмите, избрали ни за техен доставчик на обучение. Броят на лицата, включени в една група за придобиване на ключови компетенции, може да варира между 3 и 12 лица.
В края на обучението се провежда заключителен изпит за придобиване на професионална квалификация и ключови компетентции.
Ако Вашата фирма е одобрена по програмата и искате да обучите Ваши служители, можете да получите повече информация относно необходимата документация и начина на провеждане на обученията на нашата уебстраница - Ключови компетенции

Изображение
astoria_varna
Експерт кариерист
Експерт кариерист
 
Мнения: 163
Регистриран на: 31 Мар 2017, 13:05


Re: Доставчик на обучение - Езиков Център Асториа Груп

Мнениеот onlyone » 11 Сеп 2017, 07:45

Каква е цената на курса? Искам да се запиша възможно най-скоро, защото имам намерения да науча немския език и да започна работа с него. Сега нямам пари и ще изтегля кредит от http://www.easycredit.bg/ , но бързо ще си справя, след като започна работа.
onlyone
Баш кариериста
Баш кариериста
 
Мнения: 55
Регистриран на: 18 Фев 2015, 00:13


Назад към Обучение

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гостаcron