Хоби

Образование, обучение, курсове, повишаване на квалификация и др.

Хоби

Мнениеот peterivanov14 » 11 Окт 2021, 14:02

В последно време доста започнах да обръщам внимание на предаванията по дискавари за иманяри и хора, които търсят скъпоцености. Мисля да се пробвам и аз, но се чудя откъде да закупя нужното оборудване. По това което съм видял и забелязал досега виждам, че е много важно то е да е качествено иначе само си губиш времето.
peterivanov14
Баш кариериста
Баш кариериста

Re: Хоби

Мнениеот dimiterpetrov85 » 13 Окт 2021, 09:52

Напълно съм съгласен с наблюдението ти, че ти трябва качествено оборудване за да има смисъл от това което правиш. Бих ти препоръчал да разгледаш за металотърсачи iShop. Охранителната фирма в която работя си закупува обордудването за проверка на кпп-та от тях, защото продават само утвърдени брандове и макри и всичко е с високо качество, а знаеш при охранителната дейност няма място за компромис. От там знам, че продават детектори за дейноста с която имаш намерение да се занимаваш и ти.
dimiterpetrov85
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот peterivanov14 » 24 Окт 2021, 17:44

Разгледах препратения сайт и останах приятно изненадан. Много добре структуриран и голям набор от инструменти и пособия в тази сфера. Смятам при първа възможност, когато имам необходимите средства да инвестирам и започна да се захвана сериозно.
peterivanov14
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот SoftProNeo » 23 Яну 2023, 11:21

Важно е това хоби да не нарушава закона.
SoftProNeo
Активен кариерист
Активен кариерист

Назад към Обучение