фризьорски салон

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

Мнениеот min4o_praznikov » 03 Яну 2012, 15:48

Райдерче не искам да се заяждам с твоята особа, но вече в няколко теми забелязвам че ги ЗАКЛЮЧВАШ...!?!?

Спроред мен това може да се изисква или от АВТОРИТЕ на тези теми или от МОДЕРАТОРИТЕ ако преценят, че са нарушени правилата на форума или темата е твърде стара или неактуална !

Не предполагаш ли че някой може да иска да сподели или пита още нещо в тези теми или щом ти си се изчерпал в дадена тема тя ДА СЕ ЗАКЛЮЧВА !

Без лоши чувства разбира се :-)
min4o_praznikov
Експерт кариерист
Експерт кариерист
 
Мнения: 122
Регистриран на: 01 Яну 2012, 15:23
Местоположение: Куртово конаре


Re: фризьорски салон

Мнениеот Милен.БГ » 05 Мар 2018, 19:14

Здравейте аз съм нов. :D
Милен.БГ
Нов
Нов
 
Мнения: 2
Регистриран на: 05 Мар 2018, 17:43

Re: фризьорски салон

Мнениеот Милен.БГ » 05 Мар 2018, 20:40

Здравейте! Не съм фризьор но съм ваш клиент. Имам един въпрос свързан с подстригването. Аз съм млад мъж около 35г с къса причезка. Възможно ли е един фризьор да те подстриже по лошо или да те подстриже по малко ако отидеш при него след 63 дни. Така да се каже" поураснал ". Защото аз съм човек който си харесва косата горе долу до два месеца след подстригването. Защо ми се струва че когато отида след два месеца за подстрижка нещо все им се струва че трябва по-малко да те вземат. Виждам че има клиенти които се подстригват всеки месец или на месец и половина веднъж. Нали, дали подстригваш дължина на 33 или на 63 дни пак режеш, само че е по-дълга косата. Днес като му казах на фризьора да ме вземе от страни с 3 номер и от горе да ме остави малко по дълго, той от страни ме взе с тройка но после от горе ми остави по дълга коса. Мислех че ще ме вземе още малко но той взе сешуара понареши ме изсуши ме леко така че косата ми да слегне и ми сложи огледалото да се видя от зад. Видях се че бих искал още малко да ме вземе но ми се стори че беше решил че така е добре и аз си помислих че наистина за тези пари не може да те подстригва повече и му казах леко през зъби "да добре е" и това беше. Дали можех да му кажа още да ме подстригва но не знам дали за фризьорите си нямат някакъв лимит на дължина която подстригват за тази цена. Като чели такова чувство имам. Не му оставих бакшиш а мислех, защото ме по претупа и бакембардите не ми отсече. Струва ми се беше нарочно защото ми е обръщал повече внимание първите пъти и знам че има усет за стил и добра подстригване. Можеше поне да ме пита когато сложи огледалото зад вратъ ми" да взимам ли още". Повреме на подстригването и особено когато му плащах го усетих че се притесняваше и аз също се притеснявах дали не съм изкал да ме подстриже през по дълго време така че да спестя малко пари. Хора дайте си мнението аз съм рехаилитатор по професия. Незнам дали аз съм с някакви предубеждения/ внушения / или нещата са си точно така. Ще съм ви благодарен ако си дадете мнението.
Милен.БГ
Нов
Нов
 
Мнения: 2
Регистриран на: 05 Мар 2018, 17:43

Re: фризьорски салон

Мнениеот stambolieva » 13 Апр 2018, 12:48

Според мен всичко е точно и проблемите са само в главата ви.
Аватар
stambolieva
Експерт кариерист
Експерт кариерист
 
Мнения: 116
Регистриран на: 11 Апр 2018, 12:35

Re: фризьорски салон

Мнениеот ganchev » 16 Апр 2018, 10:37

Внушението е голямо нещо…
Аватар
ganchev
Баш кариериста
Баш кариериста
 
Мнения: 63
Регистриран на: 16 Апр 2018, 10:05

Re: фризьорски салон

Мнениеот Joezy » 18 Юни 2021, 13:41

Интересна тема...щя я наблудавам!
Joezy
Нов
Нов
 
Мнения: 10
Регистриран на: 20 Юли 2020, 10:00

Предишна

Назад към Стартиране на собствен бизнес

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гостаcron