Здравейте,първо искам да ви поздравя за това,което правите и да ви благодаря за това,че ни помагате да вървим напред : ) Казвам се Венцислав,студент на 22год.Имам идея,която от доста време обмислям и която мисля,че ще донесе печалба и ще удовлетвори потребителска група,но нямам представа с коя стъпка да започна.Надявам се да има съветче за това.
Има книга в библиотека,която съм чел много пъти и за която малко хора знаят в моя град,не е роман или художественна литература.Книгата е за хора занимаващи се с бизнес,в нея има много добри практически съвети,както за предприемачи,така и за хотелиери и т.н
Мисля,че с малко промяна в оформлението на съдържанието,корицата, заглавието и добра реклама много читатели ще проявят интерес.
Незнам с какво предложение да подходя към автора на книгата,тъй като не се познаваме лично.Имам опит в търговията, интернет рекламирането, фотографията.Имам приятели,които държат голяма книжарница в града,приятели които работят в телевизията, радиото, вестници.
Рекламата на книгата е по-лесната част,а трудната част,с която не мога да се справя е предложението към автора и със знанието относно правото за пускане на книга на пазара.Ако някой знае нещо свързано с тази тема и пише ще съм му страшно МНОГО благодарен: )