Здравейте,
отново пиша за този мой магазин , който цстроя в момента ( в Шумен). От вчера насам - само разочарования- фирмата, която го строи се опитва да ме прецака. Тук направих запитване за две мои идеи- селскостопанска аптека и магазин за облекло, но вижданията ви никак не са оптимистични ( направо се обезкуражих) . Ако някой има идея за някакъв вид магазин, от който да си докарвам що- годе добри доходи (имам да изплащам заем) нека да даде идея, приемам всякакви. Това не вървяло, онова не вървяло, ами другите магазини, които са наети под наем как ли се издържат, пък аз със собствен май нищо няма да направя. Имам и други идеи, но знам ли колко оборот мога да направя на ден, тъй като гледам другите магазини в квартала, няма опашки от клиенти. Пробвах и с бизнес-план да определя дали си заслужава, но както казва сина ми "с калкулатора много добре ги докарваш нещата, ама като започнеш да ги правиш, нещо не ти се получава" ( има предвид други работи които съм захващала, защото аз по принцип се занимавам с няколко неща едновременно). И понеже другите работи не потръгнаха както очаквам, реших да построя магазина, май и от тук няма да забогатея, то поне да мога заема си да плащам. Моля за идеи, ако имате опит. Приемам и критики, ама не много, че ме хваща песимизма.
Благодаря на всички, които ще се отзоват.