Складове за очила и прочие

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

Складове за очила и прочие

Мнениеот Hypnotica » 15 Сеп 2008, 06:29

Здравейте,
първо поздравления за чудесния форум! Радвам се, че има къде да задавам въпроси относно стартиране на бизнес в България и да обменям опит с останалите в начинанието.

Знам, че въпросът ми не се спада конкретно към този раздел, но е тясно свързан с него, а и не намерих по-добър вариант. Отскоро съм в София и виждам, че градът е залят от доста близки /по моя преценка/ копия на очила Ray Ban. Вървят си със кърпичка, калъфче и прочие. Знам, че в Китай се произвеждат такива и подозирам, че пристигат оттам, но нямам никаква идея къде в София да търся складове, в които евентуално да намеря. Всякаква помощ ще бъде дълбоко оценена! Предположете къде мога да намеря Ray Ban-ки в София или как евентуално мога да стигна до такава информация. В родния ми град знам къде и кой горе-долу да питам като ми трябва нещо, но тук съм нов.

Друго, което ми направи впечатление тук са якетата Moncler. И тях предполагам, че мога да намеря по складове, освен ако не се шият тук, както бях чул още преди време.

Благодаря предварително. Ако не можете да ми помогнете конкретно с тези въпроси, моля поне ме упътете към няколко склада /или доставчици/ за/на дрехи и аксесоари да потърся или да се спра на нещо друго.
Hypnotica
Нов
Нов

Назад към Стартиране на собствен бизнес