Zdraveite! Slu4aino popadnah na foruma vi, mnogo mi haresa i re6ih da se registriram. Saotvetno imam i vapros kam vas i vsqko mnenie ili informaciq 6te sa mi ot polza. Dalgo vreme se lutah v tova kakvo iskam da pravq i sega smqtam 4e sam go re6ila, no naistina ne znam kak 6te stigna do krainata cel - t.e. da imam pe4alba ot tova. Ideqta mi e svarzana s prodazhba na edro na izmislen ot men dezain na product. Zna4i znam kakav 6te bade dezaina na moq product i kak 6te izglezhda, znam i kade 6te se proizvezhda, za6toto az razbira se nqmam tezi ma6ini, za da go pravq sama, znam 4e trqbva da imam firma i mozhe bi platen patent, i do tuk vsi4ko dobre, no ottuk natam, kogato stokata ve4e 6te e pri men, mi e trudno, tai kato nikoga ne sam se zanimavala s podoben vid deinost, a i nqmam takiva poznati da gi pitam - T.e. kak da plasiram moq product na edro - predpolagam 4e ne trqbva hamalski da obikalqm s mostri ot vrata na vrata ili ot sklad na sklad. Mislq 4e ima drug po-civilizovan na4in na predlagane na edro, no koi e toi i kak stava tova?
Blagodarq predvaritelno.