Може би ми трябва чудо.
Искам да купя земя да построя предприятие, да имам собствена фирма за кетъринг.Звучи ми почти невъзможно .Това ми се отдава, умея да организирам партита, обожавам да готвя.Това съм учила в средното сега се дипломирам технолог.
Имам проблем не разбирам грам от икономика и счетоводство.Колкото повече чета толкова повече неща ми стават мъгла.Не знам как да изчисля колко пари ми трябват и от къде да ги взема,за да започна собствен бизнес.Нямам пари(Имам 105 лева),нямам имот близо до София.Не знам какъв е риска.
Знам какво мога,и с какво обичам да се занимавам.
Работих години като готвач,сега съм инспектор по качеството, наясно съм с норматиовната база и качествения контрол на храните. Умея да работа с хора.
Мога да си разработа HACCP и ДПП,да създам система за управление на документите и записите, да разработа рецепти да избера технологично оборудване,да направя проект(дипломната ми работа е на подобна тема когато я завърша може да ми е от полза).Провеждала съм вътрешни одити. На мястото, където работа минахме регионална комисия от ДВСКА, показахме желязна проследимост очаква ни национална комисия .Документите поHACCP и ДПП,които разработихме с колежката са добри и ни похвалиха за труда.
И какво от това нямам знанията ,които ми трябват,не знам какво да направя за да имам собствен бизнес и сама да съм си шеф.