как да намеря работа за бус8+1

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

как да намеря работа за бус8+1

Мнениеот toto_54 » 08 Ное 2008, 19:22

:?: Здравейте, регистрирах се във форума защото вярвам,че някой ще ми помогне.От много време се чудя какво да правя и как да изкарвам добри доходи без да съм зависим от шефове.Една от идеите ми е да купя бус и да карам пътници. Е,купих бус от десет дни публикувам обяви ,питам навсякъде и нищо.Моляза съвет.има ли начин да изкарвам по нещо или да си продавам буса? Благодаря
toto_54
Нов
Нов

Мнениеот rdm » 08 Ное 2008, 22:43

Здравей, toto_54.
Не се ли отказваш много бързо? 10 дни ми се струват крайно недостатъчно за каквото и да е, камо ли за начало на даден бизнес. Направил си голяма, предполагам, инвестиция, дай й шанс да се развие :). Иначе добре е, че си пуснал обяви, но на мен лично ми се струва по-подходящо да се обърнеш с директни оферти към различни фирми. Например - строителни, производствени (с цехове които се намират на по-отдалечено място) и т.н. Опитвай. А защо непременно пътници? Е, вероятно такъв е буса, но помисли над вариант за превоз на товари...
Не се отказвай толкова бързо. Лесно никъде няма. Никой не ни очаква с хляб, сол и торба пари на улицата...
Още повече и ние имаме идеи за подобен бизнес, така че в един момент ще си ни полезен с информация "от първа ръка" :)
Успех
rdm
Нов
Нов

Как да намеря работа за бус8+1 места

Мнениеот toto_54 » 08 Ное 2008, 23:35

Благодаря за отговора.Не се отказвам лесно от нищо ,но просто съм притиснат от обстоятелствата. Все пак ще се постарая да постигна успех.Благодаря ти още веднъж.
toto_54
Нов
Нов

Бус 8+1 какво мислите???

Мнениеот toto_54 » 21 Ное 2008, 23:34

Хей хора няма ли още някой отговор ,на вас разчитам моля!!!
toto_54
Нов
Нов

Мнениеот svetlio99 » 24 Ное 2008, 11:15

И аз toto_54 имам същия проблем и съм пуснал тема по този въпрос.Само, че моя бус е 6+1. Пуснал съм обяви в интернет, но нещо няма запитвания.Незнам какво да ти кажа,И аз мисля как да намеря работа за буса и също така да са законни нещата.
svetlio99
Напреднал кариерист
Напреднал кариерист

Мнениеот berov » 24 Ное 2008, 17:48

Хм ... според мен - не е нужно да разхвърляте обяви по сайтовете - вероятността някоя затрупана от работа агенция да ви обърне внимание е 1/1000. Регистрирайте нови e-mail-и с името на фирмата и от тях изпратете офертите си.

Как да изглеждат офертите по e-mail?
Лого (по възможност)
Фирма
Вашето име
Тел. / Факс /
ПК
Ул. / № /
Напишете услугата
Какви са плюсовете ако изберат Вас

E-mail-и на туристически агенции
Аватар
berov