Ilijana написа:Привет, Асен! 
Май не си избрал най-лесния начин да си вадиш хляба.
Но, човекът, ако е последователен и упорит, може дапостигне много неща. Все трябва да се започне от някъде. Радвам се, че не хленчиш и не се оплакваш, а действаш. Пожелавам ти успех! 
Как върви търговията? Какви трудности имаш?
На въпросати отговорих с "Да", защото смятам, че кризата няма как да подмине България. Мисля, че хората ще купуват по-малко и не защото няма да имат пари, а защото ще се притесняват за своето бъдеще. Но, всичко ще мине рано или късно.
Според мен лесен начин за правене на пари няма, освен ако не искаме да сме на минимума на жизнения стандарт.( То не че сега ПЕЧЕЛЯ , но такава поне е идеята - след време...)
А иначе трудностите ми са основно в две направления:
1/ Финансови - този заем , който взех не ми достига за да смогвам на исканията на клиентите т.е. не ми стига за стока, но не посмях да взема повече...
2/ Не ми стига времето- все пак отивам и на друга работа на 8 часов работен ден( добре ,че там поне съм на смени иначе схемата щеше да е невъзможна за реализиране)
А иначе вече съм работил разносна търговия, само-че за друг, което ми помага- имам необходимит опит и познанства...
Не големите изяждат малките,а бързите - бавните.Тази мисъл ме кара да бързам...