Ще Ви разкрия някои от предварителни ни сметки на мен и съдружника ми..
Месечни разходи 1750 (наем,общи разходи за МОЛА,счетоводство,ток,парно,продавачка,някои данъци и осигуровки)
стока,която продаваме на 300процента..
Тоест искам да изкарваме 3000 оборот / дрехи - 1000
Тоест 100 средно на ден..Доколкото разпитвахме продавачките на вече разработените от половин година магазини там-нормално има 4-5 дена нулев оборот,събота и неделя се раздвижват нещата..
Минуси: 2-ри етаж..няма ескалатори-затънтени стълби,много изнесли се магазини на същия етаж-половината е празен,лятото няма климатици и е сауна-никой не влиза..паркинга е платен,но за година..не за по часово-никой няма там-а на мен ми трябват хора с коли,близо до МОЛ-а има пазар с множество сергиики,от които се пазарува..е вярно предимно пенсионери
Плюсове: 37 квадрата е магазина..има много хубав склад..имаме добри идеи за доставки и хубави модели..имаме събран капитал към 10 000.., всички на етажа предлагат примерно ризи на 40-50 лева,които по нашите възможности можем да пуснем към 25..
Дали е изгодно?!..според интуицията ми ще работим на -300..-200 докато се разработи,а тогава ще дойде лятото и тази сауна,която е вътре ще изгони всички