фирма за производство на ПВЦ дограма

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

фирма за производство на ПВЦ дограма

Мнениеот Гост » 10 Яну 2009, 18:21

Здравейте! Претърсих всички форуми и не намерих теми за този вид бизнес. Искаме да отворим фирма за производство на пвц и алуминиева дограма. Имаме собственно помещение за цех. Имаме и фирма, тъй като развиваме и друг дребен бизнес. Обръщаме се за съвет към всички запознати, откъде да започнем? Дали ще бъде изгодно? Нямаме никаква представа и опит. Става въпрос за град Хасково. Може би да търсим съдружник с опит?
Гост

dograma

Мнениеот ivan74 » 11 Яну 2009, 09:12

triabva da ima dosta pora4ki az sam ot veliko tarnovo i se zanimavam ot 2 godini v tozi branw i triabva da imaw tvoi 4ovek v obwinata da ti orejda obzinski pora4ki golemi za da si dobre
ivan74
Нов
Нов

Мнениеот Гост » 11 Яну 2009, 11:28

Мерси за отговора! Но не ми е ясно, нима всички фирми, занимаващи се с този бизнес изпълняват само общински поръчки? Все пак има строителство, частни клиенти на дребно...
Гост

Мнениеот Marin » 11 Яну 2009, 11:51

Според мен в графата "добри пари" освен общинските поръчки влизат и строителите,ама нали се сещаш,че те гледат все да минат тънко и ще ти искат ниски цени а ти няма да можеш да им ги предложиш защото си още нов и имам да извибаваш инвестиция!
It can be done...и те така!
Marin
Активен кариерист
Активен кариерист

ех за алуминиева дограма

Мнениеот lvtuning » 11 Апр 2009, 17:14

Здравейте, мои познати продават бизнеса за изработка на алуминиева дограма в София. Продават работеща фирма, ангажирана с договори и поръчки поне до края на календарната година. За съжаление не мога да дам повече подробности, но ако имате интерес ще Ви срещна да се разберете.

за контакти: klassa@mail.bg или 0895 900 000 Любо.
lvtuning
Нов
Нов

Назад към Стартиране на собствен бизнес