възобновяване на дейност

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

възобновяване на дейност

Мнениеот cady » 19 Яну 2009, 13:19

Здравейте! От известно време често посещавам форума и съм много радостна че ви има! Моят случай е следният: имам регистрирана фирма от преди доста време, още когато имаше само ЕТ. Бях без работа известно време тогава, поразработих едно малко магазинче за пакетирани хр.стоки, но беше трудничко - всички на работа, децата на училище ..... и така. Появи ми се възможност да започна пак работа в едно известно предприятие (да не го споменавам) и започнах работа като зарязах магазинчето. И сега работя в частна вече фирма, т.е. наемен работник съм, с висше образование, добре съм заплатена, но.... иска ми се да си възстановя дейността! Ще трябва да се пререгистрирам явно, иначе ще ми закрият фирмата. Питането ми е кое след кое трябва да направя така, че да не сгафя някои срокове и мога ли едновременно с пререгистрацията да си преобразувам фирмата в ЕООД и да я преименувам.
Ще ме попитате защо ми трябва всичко това - ами иска ми се да работя вече за себе си, за осигуровките си, за семейството си. Писнало ми е от началници и техните....
cady
Нов
Нов

Назад към Стартиране на собствен бизнес