Здравейте на всички посетители на сайта.С пожелания за крепко здраве и много,много успехи на всички.
Въпросът ми е към всички които имат по-дълъг житейски път от моя и могат да дадат правилен съвет.
Звучи изтъркан въпросът за автомивка,но все пак да питам.
Селото се намира до гр.Ловеч,на главен път по които ежедневно минават стотици автомобили.Имам 1 дка.парцел който искам да превърна в автомивка.Селото е на десетина км.от града и е с около 1200-1400 души населени.
Идеята ми дойде внезапно (повярвайте така е) и реших че ще е това,но... искам да се допитам и до Вас.
Имам 1 дка.двор с лице 35м.на главния път,собствен водоизточник и много,много хъс.Мисля първоначално да е автомивка с две клетки и гумаджийно+продажба на втора употреба гуми (баланс,демонтаж,монтаж) също и нещо подобно на заведение за кафенца и безалкохолни.
Въпросът ми е дали има переспектива на село и дали няма да се закопая, а също и дали ще ми стигнат 20 000лв.Веднага добавям че в периметър от 40км. няма подобно нещо с изключение на гр.Ловеч.
Моля също някой по-запознат да ми потскаже какви са законовите изисквания за такъв тип обекти.
Искренно Ви благодаря!