Автомивка на село !??!?

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

Автомивка на село !??!?

Мнениеот ra_po » 19 Яну 2009, 16:14

Здравейте на всички посетители на сайта.С пожелания за крепко здраве и много,много успехи на всички.

Въпросът ми е към всички които имат по-дълъг житейски път от моя и могат да дадат правилен съвет.

Звучи изтъркан въпросът за автомивка,но все пак да питам.
Селото се намира до гр.Ловеч,на главен път по които ежедневно минават стотици автомобили.Имам 1 дка.парцел който искам да превърна в автомивка.Селото е на десетина км.от града и е с около 1200-1400 души населени.
Идеята ми дойде внезапно (повярвайте така е) и реших че ще е това,но... искам да се допитам и до Вас.
Имам 1 дка.двор с лице 35м.на главния път,собствен водоизточник и много,много хъс.Мисля първоначално да е автомивка с две клетки и гумаджийно+продажба на втора употреба гуми (баланс,демонтаж,монтаж) също и нещо подобно на заведение за кафенца и безалкохолни.
Въпросът ми е дали има переспектива на село и дали няма да се закопая, а също и дали ще ми стигнат 20 000лв.Веднага добавям че в периметър от 40км. няма подобно нещо с изключение на гр.Ловеч.

Моля също някой по-запознат да ми потскаже какви са законовите изисквания за такъв тип обекти.
Искренно Ви благодаря!
ra_po
Нов
Нов

Мнениеот _bioHAZArd_ » 19 Яну 2009, 17:19

Мисля си, че повече ще имаш клиенти за кафенце :)

Но - ако в голям радиус наистина няма друго такова място, шанса да имаш клиенти е голям. За мивката.... всички на село имат двор, вода маркучи и не толкова много пари ..... Виж за гумите вече може да се помисли сериозно. Но може да го комбинираш с продажба на масла, антифриз, ароматизатори и всякакви други щуротии за колата. Пусни слуха и в околните села за да те знаят. Земеделска техника ще можеш ли да обслужваш ? Това на село е важно :)

Дано съм успял да ти нахвърлям няколко бързи идейки :)
_bioHAZArd_
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот ra_po » 20 Яну 2009, 08:18

да и това съм го мислил,дали не е по-добре масла,антифризи идр такива с кафенце и гумаджийно без автомивка на този етап-за автомивка винаги може да сложиш една водо и пароструйка и готово.
Но незнам дали ще се побера в тези 20 000лв.
В момента работя като началник скалд за масла и горива и мисля че няма да имам проблеми с доставчиците защото имам контакти със всички такива
ra_po
Нов
Нов

Назад към Стартиране на собствен бизнес