Бизнес с дамски хигиенни материали

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

Мнениеот cakky » 07 Май 2009, 16:14

Хайде тогава като можеш да обясняваш ни обясни как се печели а не да ми казваш да си купя инструкциите то ако е истина това все някой щеше да каже как става
Аватар
cakky
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот Гост » 07 Май 2009, 17:57

Абе кво му се връзваш, сега ще започне да ти обяснява че това е бизнес за милиони и разни там глупости. Не виждаш ли че човека се е взел на сериозно, възприема като сериозен бизнес консултант, прави консултации струващи милиони. Кои сме ние да оспорваме мненията му. Сега ще ти развие една поучителна лекция на висок бизнес стил с по сложни думички. Предлага ти бизнес за милиони срещу скромната сума от 70 лв за рекламните брошури и материали, как да не се възхитиш на такъв професионален бизнес консултант.
Може на дълго и на широко да ти обясни какви са ползите на 3 годишните депозити, откритието на живота му и как никаква друга стопанска дейност не може да се мери с великите депозити които е открил.

:D :D
cakky написа:Хайде тогава като можеш да обясняваш ни обясни как се печели а не да ми казваш да си купя инструкциите то ако е истина това все някой щеше да каже как става
Гост

Мнениеот vuzell » 07 Май 2009, 20:00

cakky написа:Хайде тогава като можеш да обясняваш ни обясни как се печели а не да ми казваш да си купя инструкциите то ако е истина това все някой щеше да каже как става

По принцип и един счетоводител може да ти обясни как се води счетоводство, но едва ли ще го направи безплатно. Защо те притеснява че има платени услуги?? Аз като купувам хляб, без пари ли ми го дават? От друга страна, ако не ти се плаща, не е задължително да ползваш определена услуга.

Но ето ти безплатно:
Пари се печелят с активи. :)
Загуби се трупат от пасиви. :)
И по двете писти имаш безгранични възможности за развитие.
Стратегията: намалявай пасивите, увеличавай активите.
vuzell
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот cakky » 08 Май 2009, 08:59

vuzell написа:Защо те притеснява че има платени услуги?? Аз като купувам хляб, без пари ли ми го дават? От друга страна, ако не ти се плаща, не е задължително да ползваш определена услуга.

Защото съм си купувал от тези прочути инструкции и вътре пише да си поръчаш други, но този път по скъпи, които ще те направят богат. Нали си забелязал, че във всеки форум хората споделят разни работи, които ги интересуват и никъде не се искат пари за това, така че ако всичко това покрай надомния бизнес беше истина вашият форум щеше да е препълнен с информация как се прави всичко не само празни обяснения за това, как да забогатееш от вкъщи и ако си купиш инструкциите в тях ги пише абсолютно същите работи и така и така съм почнал да пиша нека да предупредим хората, които са решили да си закупят тези инструкции просто да погледнат във форума ви, където ще намерят цялата тази информация и така ще спестят около 5 лв. най-малко. А от всичко което съм чел за тези надомни работи стигам до извода, че всичко се състои в това, че след всичките инструкции, които ви предлагат да си купите в краина сметка ще ви дадат само идеята как можете да започнете собствен бизнес а не да ви помогнат да започнете, а то идеи всеки си има пък и тук във форума може да се научат повече работи за бизнеса и никой не иска пари за това и всеки е готов да помогне безплатно :v:
Аватар
cakky
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот cakky » 08 Май 2009, 09:22

сега забелязах че толкова популярния форум си няма даже собствен хостинг и домейн които са 3.00 лв. на месец за хостинга и 10.00 лв за домейна на година и ще оставя на посетителите сами да си преценят дали е печеливш бизнеса след като не могат да си купят хостинг и домейнче :vnim:
Аватар
cakky
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот vuzell » 08 Май 2009, 23:22

След като има ТОЛКОВА МНОГО безплатна и ПОЛЕЗНА информация по форумите, защо се молиш за още такава. Остава да се помолиш и в магазините да ти дават всичко безплатно (за да ти ПОМОГНАТ, както казваш).
Помага се на хора, които искат да им се помогне. А това много лесно се вижда. Но за форума си прав, че е безплатен и на него има доста информация. Но изглежда на някой не му се чете.
vuzell
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот cakky » 09 Май 2009, 09:36

vuzell написа:След като има ТОЛКОВА МНОГО безплатна и ПОЛЕЗНА информация по форумите, защо се молиш за още такава.

че кой те е молил за информация аз те питах колко спечели от надомната работа
Аватар
cakky
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот cakky » 10 Май 2009, 20:33

ето един пример за просто и ясно обяснение http://www.forum.karierist.com/viewtopic.php?t=1617 а не да ми развиваш теми дето отнемат два дни да ги прочетеш и накрая нищо да не разбереш. И ако можеш по този начин да ми обясниш за бизнеса с подаръчни торбички например тогава може и да ти повярвам че има хляб в този надомен бизнес
Аватар
cakky
Баш кариериста
Баш кариериста

Надомната работа - начин за изход от кризата.

Мнениеот vuzell » 11 Май 2009, 06:20

Според проучване на вестник Стандарт http://nadomno.forumy.eu/forum-f88/topic-t1393.htm#2024 500000 души в България работят надомно.
Как се печели от подаръчни торбички??
1. Проучваш пазара
2. Произвеждаш
3. Правиш маркетинг
4. Зареждаш потребителите
Ако можеш, правиш го сам.
Ако не можеш, питаш консултант.
Интересното в случая, е че не ти трябва скъпо оборудване, цехове. Може да го започнеш в къщи.

Същото се отнася (за да не питаш пак) и за хиляди други начини да се печели надомно:
- стикерите
- визитните картички
- рабат картите (двоен бизнес)
- възпоменанията
- покани, честитки, поздравителни етикети и картички
- етикети тип "електронен часовник"
- апликации върху фланелки
- компютърни графики
- компютърни пейзажи
- сборници с рецепти
- фирмени бланки
- писане на теми за сайтове
- писане на поздравителни картички и надписи
- уроци - хиляди видове
- правене на сайтове
- правени на форуми
- правене на блогове
- SEO за фирми
- АдСенс на гугъл
- афилиейт маркетинг
- билки - аква сорс
- козметика - ейвън
- хранителни добавки - д-р Милков
- бланки за удостоверения и сертификати
- набора на текстове, формули, графики
- производството на сувенири
- шиенето на гоблени
- ръчно плетени пуловери
- скиорски шапки
- калъфки за GSM-и
- мартенички
- низане на маниста
- низане на перли
- шевици
- домашно тъкани черги (хит)
- ръчно плетени мебели от растителни материали (хит)
- макраме
- дърворезба
- пирография
- къщички от люспи на шишарки
- изкуство от горски корени
- развъждане на канарчета
- екзотични рибки
- папагали
- домашни любимци - кучета, котки (две раждания в годината х 3-5 новородени х 100-800 лв за всяко - ако са от сой.....)
- ковано желязо
- битова керамика
- препариране на птици
- счетоводни услуги
- проектантски услуги
- секретарски услуги
- архитектурно проектиране
- медицински услуги
- зъболекарски услуги
- психологически услуги
- масаж
- козметика
- прогностика
- калиграфски визитки
- рисуване - хиляди стилове
- лого за фирми
- художествено проектиране
- интериорен дизайн
- ландшафтно инженерство
- проекти за европейско финансиране (обучение в ТПП)
- данъчни консултации
- осигурително оптимизиране
- осигурителни каси
- водене на форум
- водене на блог
- хороскопи по различни системи
- компаньонство (има го в патентния закон)
- маникюр, педикюр
- фризьорство.......
Ако знаеш всичко това как се прави - правиш.
Ако не знаеш - търсиш някой да те научи (и гледаш да е по-реномиран, а не пишман майстор).
Ако не правиш нито едното, нито другото - догодина Евростат пак съобщава, че сме най-бедните хора в Европа.
:lol:
vuzell
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот cakky » 11 Май 2009, 07:27

ето че пак нищо не ми отговоряш точно. Кажи ми например за самозалепващите стикери как се правят
1. от къде и какви материали да си купя
2. какъв принтер да си взема или там с каквото се печатат
и други такива конкретни работи виждаш ли че пак написа един мнооого дълъг пост и в краина сметка нищо не отговори за да се разбере как се правят тези стикери или торбички или др.
Аватар
cakky
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот cakky » 11 Май 2009, 08:05

измежду всичките изброени работи има и правенето на сайт, форум, блог и тн. аз мога да ги правя тези работи ако искаш мога да ти направя едно сайтче за известна сума ? ще сложим и AdSense и други партньорски програми или каквото искаш
Аватар
cakky
Баш кариериста
Баш кариериста

Предишна

Назад към Стартиране на собствен бизнес