Как да отворя магазин за обувки?

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

Как да отворя магазин за обувки?

Мнениеот atanasov » 02 Мар 2009, 13:22

Zdraveite.imam sobstven magazin v grad Plovdiv ploshta mu e 22 kvadrata kato ima otdelno skladovo pomeshtenie.magazina e na hubavo mqsto v blizost do centara .misalta mi e kakvo tochno trqbva da napravq za da otkriq magazin za obuvki.otkude da tursq dostavchici kolko gore dolu shte mi struva stokata kakva tochno firma trqbva da registriram kak vi razreshitelni shte sa mi neobhodimi.stava vupros za prodajba na maratonki i sportni obuvki.prosto iskam da znam kolko shte mi struva tova gore dolu i kade moga da namerq dostavchici.ochakvam otgovorite vi.Blagodarq predvaritelno!!!
atanasov
Нов
Нов

Мнениеот Ilijana » 02 Мар 2009, 14:03

Превеждам: :)

Здравейте.имам собствен magazin в град Пловдив площа му е 22 квадрата като има отделно складово помещение.магазина е на хубаво място в близост до центъра .мисълта ми е какво точно трябва да направя за да открия magazin за обувки.откъде да търся доставчици колко горе долу ще ми струва стоката каква точно фирма трябва да регистрирам как ви разрешителни ще са ми необходими.става въпрос за продажба на маратонки и спортни обувки.просто искам да знам колко ще ми струва това горе долу и къде мога да намеря доставчици.очаквам отговорите ви.Благодаря предварително!!!
Да направиш кариера е начинът да си намериш хубаво местенце под слънцето!
Тук виреят фенове на Портал кариерист във Facebook >>
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот nacho » 05 Мар 2009, 12:35

Благодаря за превода, Ilijana :D най-важното е човек да може да разбере от какво точно има нужда потенциалните му клиенти :D
отговорът ми към Атанасов: да ми се обади :wink: :D ... пращам лично съобщение за връзка ... пари вземам само при свършена работа :lol:
nacho
Нов
Нов

Мнениеот coro » 30 Мар 2009, 15:04

Идеята е хубава. Най-масовата обувка е маратонката! успех
coro
Нов
Нов

Назад към Стартиране на собствен бизнес