Бизнес с 10000лв. капитал

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

Мнениеот svetlio99 » 25 Мар 2009, 12:17

Аз да ти кажа доста четох по този въпрос и съм много заинтересован.Мисля, че нетрябва да се отказваш ако имаш позиции и възможностти каде да ги позтавиш, защото това е едно от най-важните неща.И мисля, че могат да се правят пари от това нещо.Не говоря за милиони,но за добри доходи определено.Стига да имаш хубаво място
svetlio99
Напреднал кариерист
Напреднал кариерист

Мнениеот coro » 30 Мар 2009, 15:11

а не е ли твърде скъпа поддръжката на тези машини? В смисъл като и се развали нещо..
coro
Нов
Нов

Мнениеот svetlio99 » 31 Мар 2009, 12:33

Ами да ти кажа coro незнам колко излиза поддръжката на една такава машина, но сигурно е скъпо.Много се надявам да ако се захвана с такова нещо да не се разваля. :) Все пак няма ли кой да изкаже мнение по въпроса дали такова начинание би имало успех.Имам предвид вендинг автомат за пакетирани изделия
svetlio99
Напреднал кариерист
Напреднал кариерист

Мнениеот apokaleksis » 31 Мар 2009, 13:36

Колега не ти е лоша идеята и както казват по горе много е важно мястото където ще бъде поставена. Друго по-важно нещо е дали тези автомати ги дават на лизинг. Така ако до 2-3 месеца нямаш приходи от тях поне няма да си се набутал с една камара кинти :roll: поне така мисля аз :)
apokaleksis
Нов
Нов

Мнениеот svetlio99 » 01 Апр 2009, 08:39

И аз това си мислех за лизинга.Лошото в случая е че повечето машини на приемлива цена около 2500лв са рециклирани и не ги дават на лизинг. Ще продалжавам да търся все пак защото и на мен лизинга ми се струва по удачния вариант в случая.
svetlio99
Напреднал кариерист
Напреднал кариерист

Продавам бизнес с Вендинг Автомати в София!

Мнениеот lvtuning » 07 Апр 2009, 11:44

Продавам бизнес с Вендинг Автомати в София!
Машините са 3 (две хледилни витрини и една кафе машина) и са поставени в бизнес сгради на комуникативни места, близо до центъра на София. има подсигурени паркоместа при зареждане на машините. Работата е елементарна. Изисква се зареждане 2-3 пъти седмично. Това идеално решение за самостоятелен бизнес, защото знаеш че каквото и да вършиш машините ти изкарват парички в този момент. Няма кой да те краде или лъже! Машините се продават заредени до горе! На купувача ще му бъде обяснено всичко за да продължи бизнеса и евентуално да го развие. Машините са в ГАРАНЦИЯ!!!Цена 16 000лв.

0895/ 900 000 Любо
lvtuning
Нов
Нов

Re: Продавам бизнес с Вендинг Автомати в София!

Мнениеот Гост » 07 Апр 2009, 18:11

Когато продаваш бизнес най малкото което можеш да направиш е да обявиш годишни приходи от продажби разбити по месеци. Цените на които си се позиционирал Среден пътнико поток покрай машините ти в избран от теб период. Да предоставиш сключени договори с бизнес сградите и гаранции за ексклузивност на съответните места. Асортимент от напитките които предлагаш техническа специфика на машините ти. Конкуренция в района. Това е най малкото което можеш да направиш в един форум
До момента представената от теб информация бих оценил бизнеса ти на не повече от 5 000 лв в зависимост от състоянието на предлаганите ти мишини.

lvtuning написа:Продавам бизнес с Вендинг Автомати в София!
Машините са 3 (две хледилни витрини и една кафе машина) и са поставени в бизнес сгради на комуникативни места, близо до центъра на София. има подсигурени паркоместа при зареждане на машините. Работата е елементарна. Изисква се зареждане 2-3 пъти седмично. Това идеално решение за самостоятелен бизнес, защото знаеш че каквото и да вършиш машините ти изкарват парички в този момент. Няма кой да те краде или лъже! Машините се продават заредени до горе! На купувача ще му бъде обяснено всичко за да продължи бизнеса и евентуално да го развие. Машините са в ГАРАНЦИЯ!!!Цена 16 000лв.

0895/ 900 000 Любо
Гост

Продавам бизнес с вендинг автомати

Мнениеот lvtuning » 08 Апр 2009, 09:29

Аз съм дал достатъчно информация за да опиша бизнеса. Дал съм телефон на който може да се свържат с мен заинтересованите!!!
Най-малкото което мога да направя в един форум е да заинтригувам читателите с моята обява. Който има интерес да купува предложеното от мен да се обади за да се срещнем и да му разясня всичко.

..."годишни приходи от продажби разбити по месеци. Цените на които си се позиционирал Среден пътнико поток покрай машините ти в избран от теб период. Да предоставиш сключени договори с бизнес сградите и гаранции за ексклузивност на съответните места. Асортимент от напитките които предлагаш техническа специфика на машините ти"... Това е фирмена тайна и може да стане достояние само на този който ще наследи бизнеса ми. Един човек който просто си чеша езика и търси клюката няма как да го разбере.

С уважение:инж.Любомир Вангелов 0895 900 000
lvtuning
Нов
Нов

Мнениеот chicho » 09 Апр 2009, 16:35

Привет на предприемчивите българи!
Ето ви една сериозна бизнес възможност - POTEMA Bulgaria www.potema.bg търси ексклузивни представители за страната.
Последна промяна chicho на 24 Апр 2009, 15:14, променена общо 1 път
chicho
Нов
Нов

Мнениеот berov » 09 Апр 2009, 16:51

Предложението на lvtuning е добро. Чоек, който има парите да закупи готовия му бизнес (но трябва да има заделени още малко за финансиране и рефинансиране) с малко креативност и леки промени може да го развие до много добро ниво ... според мен ... купуваш бизнес, завърташ колелото, започваш да печелиш и го продаваш ... това е истината. :)
Аватар
berov
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот Гост » 09 Апр 2009, 18:05

Много ми е интересно как така определи предложението като ДОБРО от преоставената до момента информация без да знаеш основни параметри за дейноста. Как достигна до този извод може би така ти го говорят звездите. Или просто ей там да имаш нещо с което да се занимаваш за теб е достатъчно.
Теоретично предложението му може да е мега добро, може да е супер нерентабилно или правилно оценено на стойноста която lvtuning е предложил, това аз не бих могъл да кажа просто изразих мнение колко бих го оценил аз от предоставените до момента данни. Не претендирам за точна информация и не давам съвети на когото и да е просто споделям мнение. Въобще не ми дреме дали някой ще се набута или спечели от тази сделка с lvtuning.

berov написа:Предложението на lvtuning е добро. Чоек, който има парите да закупи готовия му бизнес (но трябва да има заделени още малко за финансиране и рефинансиране) с малко креативност и леки промени може да го развие до много добро ниво ... според мен ... купуваш бизнес, завърташ колелото, започваш да печелиш и го продаваш ... това е истината. :)
Гост

Мнениеот vuzell » 12 Апр 2009, 18:58

Един мой познат стартира с една машина втора ръка, взета на кредит.
Скоро я тресна светкавица или нещо такова. Ремонта се оказа толкова, че се наложи да си купи направо нова. Наем, консумативи, вноски за банката, счетоводител ... и ако имаш голям късмет с мястото и посещаемостта (баща ти е шеф на голям завод и разреши само на твоята машина да е там), може и да излезеш на печалба 20 - 30 50-60 лв
Тук не влиза охрана, обири, умишлени повреди, ХЕИ (мислят ги за нехегиенични).

Ето ти една алтернатива за 10000 лв.
Сложи ги на 3 годишен срочен депозит за 9% годишно. За 3 години това са 2700 лв или 75 лв ТВЪРДИ, гарантирани от държвата пари. Ако си млад и ги капитализираш - за втория 3 годишен период печелиш 11,34% и т.н.
Ако за тези 3 години добавиш и още 10000 - почти ще си осигуриш една доживотна и наследима пенсия или рента. 100% гарантирана от държавата и никакви дертове с консумативи, крадци, наеми, светкавици, пазарна конюнктура, подкупи....
Помисли! 3 години абсолютно нищо не правиш (щракаш си с пръсти) и печалбата ти е гарантирана.
Колко ще черпиш?
vuzell
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот Гост » 12 Апр 2009, 20:51

vuzell много ми е интересно кой ще ти предложи тригодишен депозит на 9% годишна лихва или това е някаква твоя измислена банка.
Ми къде забравихме инфлацията при депозит на 9% и инфлация на 12 % примерно и нали не смяташ че депозитите ще продължат вечно на 9 % просто такива са в момента а след година ги чакай на нива 5% - 6% и всичко това при растяща инфлация над 10% годишно така че съвета ти не струва нищо.

ПС.. Ти трябва да черпиш че научи думички като инфлация, лихвени проценти и резултата който инфлацията оказва върху спестяванията в дългосрочен план.
Гост

Мнениеот vuzell » 13 Апр 2009, 21:17

Първа инвестиционна банка - 3 годишен срочен депозит.
Иди на сайта им или най-близкия им клон.

Ако ще 100% инфлация да има, пак е по-добре да спестиш, отколкото да ги изхарчиш или прахосаш без остатък.

А с инфлацията нещо бъркаш - сега по-скоро става дума за дефлация.
Миналата година беше инфлация.

Освен това не схващаш връзката лев - евро и промените на курса евро-долар.

Затова са финансовите консултанти - като не знаеш нещо, да ги попиташ както трябва.
:))
vuzell
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот Гост » 13 Апр 2009, 22:38

нали не смяташ че ще имаш 9% годишна лихва и през трите години.

vuzell написа:Първа инвестиционна банка - 3 годишен срочен депозит.
Иди на сайта им или най-близкия им клон.

Без коментар!!!
vuzell написа: Ако ще 100% инфлация да има, пак е по-добре да спестиш, отколкото да ги изхарчиш или прахосаш без остатък.

Не мисля да си губя времето да ти обяснявам
vuzell написа: А с инфлацията нещо бъркаш - сега по-скоро става дума за дефлация.
Миналата година беше инфлация.

Срещу такса от 98 лв бих ти дал надлежни материали с които можеш да си трейдваш валутните двойки. Виж ще те вкарам и аз в надомния бизнес на неограничените възможности гарантирани 2000 $ на месец.
vuzell написа: Освен това не схващаш връзката лев - евро и промените на курса евро-долар.

Да можеш да ги питаш и то по често
vuzell написа: Затова са финансовите консултанти - като не знаеш нещо, да ги попиташ както трябва.
:))
Гост

ПредишнаСледваща

Назад към Стартиране на собствен бизнес