Бизнес с 10000лв. капитал

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

Депозит с 9% годишна лихва.

Мнениеот vuzell » 14 Апр 2009, 06:33

sisil55 написа:нали не смяташ че ще имаш 9% годишна лихва и през трите години.

Почва да ми става смешно - когато правя депозит в банка не смятам, а гледам договора на банката. Докато ти разсъждаваш дали има такова животно в България, тази банка от поне 2005 г. (оттогава аз знам) го има този депозит. Или ти 5 години тази работа не я знаеш. Ето, сега я научи без пари. И докато се чудиш, някои хора не се мотат по форумите, а депозират.
Просто влез в сайта и провери историята.
vuzell
Баш кариериста
Баш кариериста

Коментарите

Мнениеот vuzell » 14 Апр 2009, 06:36

Когато разчленяваш едно изказване, поне дай някакъв смислен, интересен, носещ някакво знание или полза коментар. А като го правиш с едносрични изречения - изглежда като заяждане и некомпетентност. :))
vuzell
Баш кариериста
Баш кариериста

Нещо за 90 лв

Мнениеот vuzell » 14 Апр 2009, 07:08

За 90 лв какво смяташ да ми продадеш?
Фап - турбо?
Наблюдавам го. Аз съм един от бета-тестерите.
За сега гледам.
Форекс е видял много "чудеса" и "гении", но обикновено оцелява форекс.
Защо ли? - интересен въпрос.
vuzell
Баш кариериста
Баш кариериста

няколко ника

Мнениеот vuzell » 14 Апр 2009, 07:16

Ти така ли правиш - защитаваш се няколко ника?
Това ли съветваш и другите посетители - да правят изтъркания номер с по няколко ника - манипулация.
Ти има ли какво да защитаваш по този начин?
С компетентност не можеш ли да го защитиш?
Ето един подарък за всички посетители.
Изображение :))
vuzell
Баш кариериста
Баш кариериста

Re: Депозит с 9% годишна лихва.

Мнениеот Гост » 14 Апр 2009, 17:14

Принципно когато казваш нещо за което твърдиш че е вярно най малкото което можеш да направиш е да дадеш линк към продукта на банката за да можем тези които четем твоите твърдения да се убедим че са верни. Може би си имал впредвид 3 месечни промоционални депозити на 9 % Или си вип клиент на банката с 6 цифрена сума депозит и договорката за 9% важи само за теб. Аз лично не можах да намеря тригодишен депозит с предлагана 9% годишна лихва за всяка една година, не съм гледал подробно надявам се да ми покажеш в сайта такава информация в противен случай не е правилно да ни заблуждаваш с подвеждаща информация.

vuzell написа:
sisil55 написа:нали не смяташ че ще имаш 9% годишна лихва и през трите години.

Почва да ми става смешно - когато правя депозит в банка не смятам, а гледам договора на банката. Докато ти разсъждаваш дали има такова животно в България, тази банка от поне 2005 г. (оттогава аз знам) го има този депозит. Или ти 5 години тази работа не я знаеш. Ето, сега я научи без пари. И докато се чудиш, някои хора не се мотат по форумите, а депозират.
Просто влез в сайта и провери историята.
Гост

Мнениеот Гост » 14 Апр 2009, 20:01

Извинявам се на vuzell сега погледнах има такъв вид депозит за който блокираш парите си за три години и получаваш ефективна лихва от 9%
Гост

Мнениеот vuzell » 14 Апр 2009, 20:24

Не се извинявай, а изтрий тъпотиите по-горе.
И не си "БЛОКИРАШ" парите, а ги впрягаш да работят по най-добрия възможен начин за себе си - или се мислиш за по велик фалиралите величия на уолстриит? Изсипа из нета една каруца лайна, само защото не си погледнал както и където трябва. Прочетох и бисера ти за чистенето на входове, понеже някой си се обличал добре - УЖАС!
vuzell
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот Гост » 14 Апр 2009, 20:39

хехе мислиш се за много велик ли вече.
Това че си влагаш парите на депозитчита си е твой проблем.
Пази си идейките за визитки и понички за себе си.

vuzell написа:Не се извинявай, а изтрий тъпотиите по-горе.
И не си "БЛОКИРАШ" парите, а ги впрягаш да работят по най-добрия възможен начин за себе си - или се мислиш за по велик фалиралите величия на уолстриит? Изсипа из нета една каруца лайна, само защото не си погледнал както и където трябва. Прочетох и бисера ти за чистенето на входове, понеже някой си се обличал добре - УЖАС!
Гост

Чистенето на входове

Мнениеот vuzell » 15 Апр 2009, 10:57

Чистенето на входове е също вид бизнес, но критерия не е дали човека се облича или не. Препоръките в зелено са хиляди пъти по-съдържателни и полезни.
vuzell
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот Гост » 15 Апр 2009, 17:55

vuzell мислиш ли че има хора които ще се вържат на глупостите с надомния бизнес при който първо трябва да платиш такса от 90 лв за да получиш магическите указания при които ще забогатееш и ще печелиш.
Със сигурност който избере това няма и един лев да изкара само ще загуби.
Виж колко съм добър и се опитвам да предпазя потребителите от такива измамни предложения като твоето. Този измамен начин да направиш някой лев чрез надомната работа е мноооого аматиорски силно ме съмнява някой да се върже. Така че не си губи времето да го предлагаш.
Гост

Мнениеот vuzell » 15 Апр 2009, 20:13

Ти щеше да ги прадпазиш и от очебийна лихва 9%.
По тази логика ще ги предпазиш и от счетоводител, и от адвокат, и от архитект, и от инженер-конструктор, и от хлебар (всеки може сам да си прави хляба) и т.н и т.н.
Някой като ти разгледа историята, ще види едно голямо пазене до безразсъдък.
Първо ги попита дали искат да ги пазиш и си определи тарифата.
Така ще разбереш истината за себе си.
Толтеките имат един метод на огледалото.
Какво мислиш за себе си е едно.
Какво мислят другите за тебе е друго.
Каква е обективната истина за тебе е трето.
Истината е, че ти се задави на 9% процента лихва и така подведе и излъга някои хора.
А печелившия бизнес не се определя от това, дали човек се облича.
vuzell
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот Гост » 15 Апр 2009, 23:11

:D :D Да за тази лихва която толкова държиш признах че съм сгрешил говорех на изуст тъй като не съм следил депозитните продукти за 3 години поради причината че всеки финансово грамотен човек не се интересува от депозитни продукти на банки за период над една година и предлагани оферти за период от три години са неизгодни, предполагам бизнес консултант като теб е наясно с това.

ПС..Ако това ще те направи по радостен признавам си че съм сгрешил.
:D .

Ти си избрал много измамен начин да печелиш пари, разчиташ на хора които имат надежди за лесно печелене на пари които впоследствие остават измамени, и не могат да си търсят правата по никакъв начин тъй като доброволно са ти дали пари за да им дадеш магическата схема за печелене от надомна работа. След като толкова я защитаваш тая надомна работа си наеми хора които да работят за теб и им плащай заплати прави им осигуровки.
Гост

българите и ада.

Мнениеот vuzell » 16 Апр 2009, 06:19

Да се спечели грамотно от 3 годишен депозитен продукт - така че всеки месец да имаш рента е възможно, но само при едно условие - че човек мисли КАК да стане, а не ЗАЩО няма да стане.

Когато твърдиш (с основание или без основание), че едно нещо няма да стане, то е сигурно, че няма да стане 100%.
А когато, въпреки мнението на всички заобикалящи, постоянно се питаш все пак как да стане, не винаги става, но понякога и се получава.
А ако имаш до себе си и опитен консултант, видял не една или две ситуации в живота си, това увеличава още малко шансовете ти.

Дали се печели от един продукт, услуга или бизнес - това не зависи от продукта, услугата или бизнеса.
Това зависи от човека.

За всеки един продукт могат да се дадат примери за голям успех, а също и за фалит.

Надеждата е най-голямата мотивация за един човек да се заеме с нещо и само така той получава шанс и да успее. Но ако изобщо не се заеме, отрежеш го още при първия проблясък на мисълта му, тогава е почти 100% сигурно че даже няма да опита.

Няма дим без огън. Не може Евростат да отчита, че официално сме най-бедните хора в Европа, и за това да няма причина (огън).

Дано да знаеш приказката за българите в ада, дето нямали нужда от дявол, защото - а някой пекне отгоре, сами си го дърпали обратно във врящото масло. :))

А за да не изкофтим работата и за 3 годишната лихва, опитай се сега да рабереш, защо Айнщайн (не койдае) е казал за сложната лихва, че е 8-то чудо на света. :))
vuzell
Баш кариериста
Баш кариериста

кафе автомати

Мнениеот guru » 13 Окт 2009, 10:59

Здравейте!
Предлагат ми места за 10 кафе автомата, аз имам два но пред двата ми магазина.А тези места са в два завода.Искам да ми кажете откъде мога да закупя на по-изгодна цена и с гаранция.искам малки машини!и ако може да ми кажете и горе долу какви модели има и цени и откъде да ги закупя?
guru
Нов
Нов

Мнениеот guru » 20 Окт 2009, 17:14

Моля ви отговорете ми откъде мога да си закупя кафеавтомати!!!!!!
guru
Нов
Нов

ПредишнаСледваща

Назад към Стартиране на собствен бизнес