Искаме да отворим магазин за дрехи внос от Америка

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

Искаме да отворим магазин за дрехи внос от Америка

Мнениеот IrKa » 04 Мар 2009, 09:08

Здравейте с моя съпруг искаме да отворим магазин за дрехи в гр. Плевен внос от Америка.Като ни се иска моя брат който живее там да е нещо като наш партниор и да ни изпраща дрехите от там.Само ,че не знаем каква е процедурата и какво трябва да направи той. Предполагам ,че трябва да получи разрешение от дадената марка.Обаче как става това нещо.Трябва да стане дистрибутор или трябва да се свържем с представителите тук. И ако той получи трябва ли и ние да вадим такова или неговото ще е достатъчно?За стоката мислим да я импортираме с контейнер / с кораб/.Тогава митницита какви документи ще иска?И могат ли да възникнат някакви проблеми?Спрели сме се на няколко конкретни марки и трябва ли да имаме от всяка разрешение?!
Също бих искала да попитам и за интернет магазин.Как стоят нещатата/мислим и за този вариант/.
Ще се радвам да ми отговорите за да знаем какво да направим и по точно какво се изисква от него.
IrKa
Нов
Нов

Мнениеот IrKa » 04 Мар 2009, 12:02

Забравих да уточня ,че става въпрос за марки като Old Navy и Gap.До колкото знам мисля ,че няма представители в България на двете фирми.
IrKa
Нов
Нов

Назад към Стартиране на собствен бизнес