Условия за отваряне на пункт за смяна на гуми

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

Условия за отваряне на пункт за смяна на гуми

Мнениеот Trendafil Kostadinov » 15 Мар 2009, 19:13

Здравейте,
Разполагам с помещение което по документи е гараж, 64кв.м с височина 3м и 30 см, което е идеално за сервиз. Имам идеята да започна дейност на първо време ще е с център за смяна на гуми, просто инвестицията не е голяма и е сравнително печеливша, но ме интересува дали ще ми създаде проблеми предназначението на сградата и на какви условия трябва да отговаря и какви документи ще са ми нужни. Има ли разлика от условията за откриване на сервиз. Има ли изискване за отстояние от жилищни сгради (отстоянието ми е 30м). Благодаря предварително за отговора.

P.S.:Форума много ми харесва, има много интересни и полезни теми.
Сега започвам да го разучавам. :D
Trendafil Kostadinov
Нов
Нов

Мнениеот Trendafil Kostadinov » 23 Мар 2009, 17:22

Явно смяната на гуми не е много популярна :? :(
Trendafil Kostadinov
Нов
Нов

Мнениеот hunt » 06 Май 2009, 13:56

Здрасти приятелю. Бих искал да ти отговоря но ще трябва да се заровя вместо теб. Цялата информация и законови уредби ги има в нета. Просто трябва малко повече ровене и четене за да синтезираш това което ти трябва. Иначе пиша тук защото около 10 години се занимавах с такава дейност. Мога да ти кажа че е доста трудно и времеемко разаработването - около 2 години ти трябват за да го стабилизираш или ако щеш да го разаработиш. Това ако преодолееш всички перипетии по регистрацията и озаконяването разбира се. Мога да пиша много по темата но не знам още дали се интересуваш.
hunt
Нов
Нов

Назад към Стартиране на собствен бизнес